oprit op een helling: beton gieten tips

Uw levelen Gieten Surface

Spacing uw formulieren Gelijkmatig

Het bestellen van uw Concrete

Gieten Uw Concrete

Afwerking Uw Concrete

Onder bepaalde voorwaarden kan een nieuweling in cement werk theoretisch succesvol te zijn in het gieten van een betonnen helling zijn. In werkelijkheid, gieten beton op een vlak oppervlak, alleen, kan moeilijk zijn. Gieten op een hellend oppervlak zal je niet alleen nodig om de juiste gereedschappen en materialen, maar enige vaardigheid en ervaring in het gebruik van deze instrumenten hebben. Hier zijn een paar instructies die u kunnen helpen als u van plan bent een project als dit.

Voor het gieten van uw beton je nodig hebt om de grond dat het beton op gestort worden voor te bereiden. Dit stuk grond nodig niveau van links naar rechts te zijn. Anders zal uw oprit niet het niveau van links naar rechts zijn. Om dit niveau staat te creëren, zult u waarschijnlijk nodig hebt om een ​​deel van het vuil van de ondergrond te verwijderen. Je zult in staat zijn om het niveau van dit oppervlak nauwkeuriger controleren nadat u uw formulier op te bouwen.

U kunt ervoor zorgen dat uw uitstorten van uniforme breedte zal zijn wanneer uw formulier is geïnstalleerd en meet je tussen de zijpanelen om zeker te zijn van de afstand tussen hen is uniform. Formulier kan worden gemaakt door het rijden vier 1 inch palen in de grond om de hoeken van oprit markeren. Deze inzet moet worden van gelijke afstand van links naar rechts en van boven naar beneden zijn. Een string strekte zich uit van de top het spel naar de bodem brandstapel zal dienen als leidraad voor u om uw kant vorm te plaatsen. Wanneer deze twee evenwijdige reeksen aanwezig zijn, dient de afstand tussen hetzelfde zijn. Ook moet de afstand tussen de snaren op de grond onder hen uniform. Als het is, zal dit u vertellen het beton diepte, indien zij, gegoten, zal ook van gelijke diepte zijn.

Je hebt je concreet moeten de laagste malaise toelaatbaar zijn. U kunt deze toelagen krijgen van uw lokale bouwinspecteur. Lagere malaise verwijst naar de consistentie van het betonmengsel. Concrete mix van een lagere daling zal waarschijnlijk verblijf op zijn plaats als het eenmaal is gegoten en genivelleerd. Als je weet dat de malaise uitkering, kunt u vervolgens bestel uw beton met dit toegestane malaise niveau van het beton batch plant.

Wanneer het beton transportmiddel komt, moet de bestuurder giet in het onderste gedeelte van de helling, daarna telkens omhoog met de schenkopening. Als u verschillende voet dieptes in je giet, het diepste van deze fundering moet eerst worden gegoten. Dit zal verder ervoor zorgen dat uw beton minder kans op afdaling zal zijn. Naarmate de pour blijft, met behulp van een betonnen vibrator in het natte beton zal holtes of luchtbellen te verwijderen

Wanneer de pour is voltooid, met behulp van een 2×4 geplaatst over de toppen van de twee zij vormen en bewegen van links naar rechts zal u toelaten om een ​​vlakke ondergrond te creëren. Wanneer het beton gedeeltelijk heeft opgezet maar niet volledig uitgehard, kunt u een licht ruw oppervlak te creëren door borstelen met een harde bezem.