het ontwerpen en bouwen van een stijlvolle kamer divider

Een geschikte kamer divider kan soms moeilijk te vinden, dus dat is waarom het een goed idee om er zelf een te maken kunnen zijn. Scheidingswanden zijn groot omdat ze een bepaald deel van een ruimte kan scheiden voor een bepaalde activiteit wanneer nodig. Het maken van uw eigen verdeler kan lastig lijken, maar het hoeft niet zo te zijn. Er zijn veel verschillende manieren waarop je kunt maken aan uw huis voldoende te passen.

Inlijsten: 3 Ways

U kunt een deler te maken door het creëren van een frame van hout, metaal of ander materiaal dat u kiest. Het enige wat u hoeft te doen is het maken van 3 aparte grote rechthoeken en scharnier de frames elkaar. Zodra dat klaar is kunt u in de frames met stof, bamboe of een ander decor dat u wilt vullen.

bosrijke Frame

Ga naar uw lokale hardware winkel en vraag hen om een ​​groot houten frame (de grootte varieert van hoe groot je het nodig hebt) te maken. Zodra ze het frame gemaakt hebben moet je voeten op het frame, zodat het in staat om alleen te staan ​​zal zijn. Vraag iemand in de winkel voor ideeën en hulp. Zodra dat klaar is kun je het beeld toch te versieren je wilt. Niet alleen kunt u gebruik maken van stof, maar u kunt glas in lood of tissue papier te gebruiken om het een zachtere, meer elegante look.

Canvas Art

Neem drie grote doeken die gevonden kunnen elke enige ambachtelijke of kunst te slaan, en scharnier ze samen. Je kunt ze hijgen elke kleur die past bij uw huis of verf elke vorm van foto erop.

Gebruik een Gordijn

Als u wilt dat uw verdeler om een ​​beetje meer permanent zijn, kunt u een schuifstang te plaatsen op het plafond en draaien ofwel een gordijn of zuivere stof langs het. Dit zal u toelaten om te kunnen de verdeler openen en te sluiten door te trekken het gordijn.

kralen Fun

Herinnert u zich die kralen die u gebruikt om op te hangen in de deuropening of kast wanneer je een kind? Nou, je kunt nog steeds dat nu doen, maar met een beetje classier look. Er zijn veel luxe (niet kunststof) kralen die kan worden opgehangen aan een plafond dat ziet er fantastisch en zal ook de kamer met een geschikte kamer divider.

Gebruik wat je hebt

Als u niet wilt dat te creatief met je verdelers te krijgen, waarom geen gebruik maken van wat je al hebt in het huis? Als u nodig hebt om een ​​ruimte op te delen, gebruik maken van een groot stuk van het meubilair, zoals een bank of een boekenkast. Deze items zijn groot genoeg om een ​​einde van een kamer van een ander te verdelen en je hoeft niet aan een ander gereedschap of benodigdheden te kopen.

Er zijn tal van manieren waarop je een scheidingswand te creëren en je kunt er een die uw kamer en uw budget past. Erachter te komen wat het beste werkt voor uw behoeften en zo creatief als je kan. Verfraaien van uw huis moet leuk zijn, en dus moet het maken van een scheidingswand. Maak een verdeler die echt pronkt met uw persoonlijkheid en past bij het thema van uw huis om ervoor te zorgen dat je echt leuk vinden en niet denken als de omvangrijke object in het midden van je kamer.