het besturen van uw elektrische auto in slechte weersomstandigheden

weer Concerns

Veiligheid Herinneringen in Slecht Weer

De elektrische auto wordt steeds populairder deze dagen. Elektrische auto een elektrische motor in plaats van de interne verbrandingsmotor die traditionele auto’s. Ze bestaan ​​al sinds het begin van 1900 zijn geweest, maar de laatste is de markt begonnen om aandacht opnieuw te betalen aan hen.

Er zijn vele voordelen aan het gebruik van een elektrisch aangedreven auto. Ze zijn vrij goedkoper te bedienen als gas-aangedreven wagens. De onderhoudskosten zijn laag, hoewel het veelvuldig vervangen van de batterijen kan duur krijgen. Ook zijn de fabrikanten streven om het bereik van deze auto’s te verhogen, maar hoe dan ook, de zware elektrische batterijen ervoor zorgen dat ze omvangrijk blijven.

Een ding dat mensen zorgen baart en maakt ze draaien van het krijgen van elektrische auto’s is dat deze worden beschouwd als “dagelijks bestuurders”, wat betekent dat ze zijn alleen goed voor korte reizen in de stad sinds het bereik is niet zo goed. Het voordeel van het creëren van geen vervuiling is verkleind ten opzichte van de stijgende vraag naar elektriciteit.

Een andere grote bezorgdheid dat mensen ervan weerhoudt het kopen van elektrische auto’s is dat ze er niet zeker van hoe deze zal presteren in ongunstige weersomstandigheden. Er is geen prikkel om groen te gaan of het zal leiden u gestrand in slecht weer.

Zo heeft men gezegd dat elektrisch aangedreven auto’s hebben een zeer lage kilometerstand, en dit is niet iets dat daadwerkelijk tijdens sneeuw voorwaarden zouden presteren. Veel mensen zien deze auto’s als alleen van toepassing voor de zon staten als Arizona en Californië. De respons van de fabrikanten voor dit probleem is het creëren van auto’s zoals de GM Volt, dat is een plug-in de auto en wordt geleverd met een generator aan haar assortiment aan te vullen.

Batterijen ook de neiging om de macht te verliezen tijdens koud weer. De overheid heeft deze trend gezien en zijn nu begonnen om meer elektrische oplaadpunten te zetten, maar een probleem dat onopgelost blijft, is dat het ontdooien van de ramen maakt gebruik van rond 5 kW van de voeding van de elektrische auto’s. Dit betekent dat als je een 16kW voertuig, zult u al opgebruikt 30% van uw vermogen gewoon door dit te doen. Dit is waarom de meeste elektrisch aangedreven auto’s alleen op grote schaal worden gebruikt in gematigde plaatsen.

Het maakt niet uit als uw auto gas aangedreven of elektrisch, een van de beste manieren waarop je kunt houden jezelf beschermd is door het beoefenen van defensief rijden. Begin met het vertragen. Dit is de beste tool die je moet crashes te voorkomen. Houd uw verlichting ingeschakeld, dit zal helpen bestuurders zien uw auto. Doe voertuigen niet menigte, en houd voldoende ruimte om je heen.

Blijf op de hoogte met het weerbericht, zodat u kunt zien welke wegen beter te nemen zijn. Wees voorbereid voor het geval je gestrand, vooral als je aan het rijden bent een elektrisch voertuig. Dit betekent dat u extra kleding, voedsel, medicijnen, een EHBO-kit, en een sneeuwschop in de auto te allen tijde zou moeten hebben. Tot slot, nooit drijven in het water dat beweegt, omdat het zou kunnen maken u een greppel vallen.