het bepalen van het luchtkanaal schoonmaak kosten voor uw huis

Standard Kosten

Wat is inbegrepen

Clean Air Leidingen als dat nodig is

Gebruik van chemische stoffen of niet

Reiniging van asbest

Om te bepalen wat het luchtkanaal schoonmaakkosten van een huis is waarschijnlijk, zijn er verschillende factoren die moeten worden aangepakt. Het houden van schimmel en allergenen uit de lucht in een huis is uiteraard een van de belangrijkste zorgen voor iedereen die wil om de lucht in hun huis schoon te houden. Het is duidelijk dat, voordat je in voor luchtkanaal reinigen zal betalen om een ​​beetje meer over de kosten te begrijpen. Hoewel de Nationale Lucht Duct Cleaners Association wijst op de noodzaak om de binnenlucht zo schoon mogelijk te houden, de Environmental Protection Agency zegt dat de kennis over de juiste luchtkanaal schoonmaken is nog in de kinderschoenen. De volgende verwijzingen moeten kunnen helpen bij het bepalen van deze kosten.

Volgens de experts, zullen de kosten van het luchtkanaal reiniging in een gemiddelde woning variëren van $ 400 tot $ 1.000. Toch kunnen deze kosten gemakkelijk veranderen afhankelijk van factoren zoals het luchtkanaal reinigingssysteem grootte en het type van service en het klimaat. Andere factoren die de uiteindelijke kosten bepalen materialen omvatten in het leidingwerk en het besmettingsniveau aanwezig in een huis.

Als een huis is ongeveer 1400 sq ft en er is slechts een enkel kanaal dan de kosten zouden zijn aan de onderkant en zal zeker veel lager dan de kosten van het luchtkanaal schoonmaken van een 3.500 sq ft huis.

Met betrekking tot luchtkanaal reinigen, moet een aantal zaken worden opgenomen. Zo moeten alle registers worden gereinigd ook het binnenste van het luchtkanaal. Ook moet de verwarming en / of ventilatie te worden gereinigd de oven ventilator en zelfs airconditioner of warmtepomp luchtslangen moeten worden gereinigd. Na de reiniging wordt gedaan dan kan men moeten ontsmettingsmiddelen spray bacteriën, schimmels en huisstofmijt te verwijderen. Al deze factoren zullen ook de kosten van thuis luchtkanaal reinigen beïnvloeden.

Volgens het Environmental Protection Agency, moeten leidingen gereinigd worden als het absoluut noodzakelijk is. Tekenen van schimmel in het kanaal zal schoonmaken garandeert dat het ontbreken van dergelijke tekens betekent dat er geen schoonmaak nodig zal zijn. Ook, knaagdieren of insectenplagen redenen zijn voor het reinigen van leidingen als te verstopping wordt veroorzaakt door puin.

De Environmental Protection Agency is eigenlijk niet in staat geweest om de vinger op de vraag of duct werk moet worden besproeid met chemische biociden te zetten. Het is dus een kwestie van persoonlijke voorkeur en dit betekent dat de kosten zullen variëren afhankelijk van de wensen en behoeften huiseigenaar.

Als de luchtkanalen zijn zeer oud, dan is er een grote kans dat de isolatie asbest die dan op zijn beurt een reëel gevaar voor de gezondheid zal opleveren kan bevatten. Zelfs registreren laarzen en andere plaatsen mogelijk verontreinigd met asbest die vervolgens moeten worden verwijderd. Dit kan echter verwijdering alleen worden uitgevoerd door specialisten die extra voor hun diensten in rekening brengen. Dus als asbest in de kanalen dan de uitzetting zal toevoegen aan de kosten die kunnen variëren van hoog naar laag, afhankelijk van de complexiteit en de ernst van de aandoening.

Om te helpen bij het bepalen van het luchtkanaal schoonmaak kosten voor een huis te krijgen is het noodzakelijk om een ​​handvol schattingen te verkrijgen. Daarnaast helpt het ook als het bedrijf biedt exacte offertes voor specifieke werkzaamheden. Voor het huren van een bedrijf moet u om uit te vinden hoe goed opgeleid en ervaren hun personeel is. Tot slot zorgt ervoor om te informeren over de vraag of het sproeien van desinfectiemiddelen nodig is en zo ja, dan krijg het bedrijf te helpen om de goede en slechte punten van dit te doen begrijpen.