gebogen gemetselde muur design tips

erkers

Bakstenen

Terras

lijstwerk

Bij het versieren of opknappen van de buitenkant van uw huis, is het een goed idee om wat gemetselde muur ontwerp ideeën in gedachten te houden. Bezig met een beetje onderzoek en planning zal u helpen om een ​​ontwerp dat de buitenkant van uw huis zal verbeteren creëren. Lees verder voor een paar ideeën over hoe je een gebogen gemetselde muur kunt gebruiken.

U kunt een gebogen metselwerk ontwerp toe te voegen aan de muur die een erker aan de uitstekende muur te verbeteren ondersteunt. In plaats beitelen het bestaande metselwerk een gebogen vorm, voeg stucwerk of extra stenen van verschillende vormen en maten om een ​​curve.

Plan uw ontwerp in overeenstemming met de afstand die u wilt dat de muur te bereiken en hoe dit de buitenruimte zal beïnvloeden. Beperk de hoeveelheid ruimte die vereist wordt door slechts het toevoegen van een bocht naar de voorwand uitgezet, de juiste positie met de rand van de zijwanden. Gebruik een krijtje op een rechte lijn die de grens van elke muur volgt totdat ze elkaar en gebruik dit als de buitenrand van de gebogen deel van de muur te trekken.

Met bakstenen, zult u in staat om een ​​gebogen gemetselde muur ontwerp om uw specificaties te voldoen creëren. Met behulp van deze methode zal u toelaten om een ​​gebogen muur te bouwen vanuit het niets of door toevoeging aan een bestaande muur. Het wordt ook vergemakkelijkt door het feit dat de stenen vereisen geen specifieke preparaat, zoals op maat snijden, het ontwerp kan worden bereikt door het vaststellen van de stenen op de gewenste wijze. Dit resulteert in dikkere ruimtes tussen de stenen die moeten worden gevuld met mortel. Deze techniek kan worden gebruikt voor zowel horizontale als verticale oppervlakken;. U kunt de stenen die worden gebruikt op de buitenrand tot ze de juiste grootte te kunnen een nette grafiek toegevoegd worden gesneden. Deze constructie zal u toelaten om de inrichting te verbeteren door het toevoegen van decoratieve tegels langs elke kant.

Wilt u een klein terras toe te voegen boven de voordeur, kunt u een gebogen kader in te voeren voor de materialen worden gebruikt om de benodigde onderdelen te creëren. Het frame kan worden bevestigd aan de wand, zodat deze naar buiten uitsteekt, vergelijkbaar met halve schijf die horizontaal is aangebracht. Anders kan worden aangebracht, zodat het een boog tegen de muur als een halve cilinder vormt. Dit kan ook boven ramen worden getroffen om het glas wordt beïnvloed door de elementen voorkomen.

Vind giettechniek voor specifieke stoffen die kunnen worden gebruikt om gemetselde muur ontwerpen, zoals beton of pleisterwerk gebruiken. Een stijve kunststof of metalen mal kan op de wand als het model te plaatsen worden bevestigd. Nadat de stof vermengd wordt, kan deze in de mal gegoten en men liet instellen om een ​​bocht naar de wand te vormen.