doe het zelf stralingswarmte vloeren

Stap 1 – Snijd de Pijp en Leg de panelen

Stap 2 – Lijm Down the Panels

Stap 3 – Plaats de sensor

Stap 4 – Through the Wall

Stralingswarmte is al lang populair in Europa, en nu veel Amerikanen wenden zich tot het zelf warmte systemen stralend doen in de hoop geld te besparen en het verbeteren van de energie-efficiëntie. Stralingswarmte vloeren is misschien wel de meest veelzijdige van deze systemen, en home improvement fans geen problemen met het aanbrengen van een stralingswarmte systeem in een dag of zo. Er zijn veel verschillende manieren van aanbrengen van een stralingswarmte onder de vloer systeem, afhankelijk van de gebruikte materialen, maar voor een basis vloersysteem, naar aanleiding van een stap-voor-stap handleiding zal u helpen om ideale vloer.

Uw armaturen moeten omvatten verschillende lagen van het paneel dat wordt gegroefd. Trim deze panelen, en snijd je biezen te passen ze. Lijn de panelen door het aanbrengen van een klein stukje van de buis in beide stukken. Begin met de langste muur, die het verst van de deur, en de lay-out van de panelen. U kunt de tegel setters gebruiken tussen elk stuk lambrisering, omdat dit zal toestaan ​​dat het beslag uit te breiden tijdens de veranderingen in de luchtvochtigheid. Leg alle van de panelen tot de kamer volledig bedekt. Plaats de buis in de groeven, en tik op zijn plaats met de hamer.

Vanaf het eerste paneel gelegd, zet een lijmlaag rondom de rand van de fitting. Je moet alle kanten te dekken. Voeg dan een daling in het midden. Zorg ervoor dat uw lijmen is zelfs, en dan leg je paneel terug op de vloer. Druk naar beneden voor een paar seconden, en dan verder naar het volgende stuk. Herhaal dit voor alle panelen. Zodra ze zijn allemaal gelijmd, beginnen vastschroeven van de stukken naar beneden. Een compleet ingerichte lengte moet ongeveer 5 schroeven aan elke lange zijde te hebben.

De sensor is een klein apparaat dat de thermostaat hoe warm de lambrisering is vertelt. Het plaatsen van deze sensor is erg belangrijk, omdat een verkeerde plaatsing ernstig de prestaties van uw vloer kunnen beschadigen. De perfecte plek om de sensor te zetten is aan de kant van de kamer, ongeveer halverwege langs de leidingen ‘loop’in de kleinste kloof tussen de panelen en de tegels.

Boor een gat in de muur groot genoeg is om de leidingen tegemoet te komen, en voer het door naar de volgende kamer, de kelder, of waar u de aansluitingen te installeren. Zodra de leidingen door de muur, bevestig de stralingswarmte leidingen adapter aan de mannelijke adapter, en draai de verbinding. Herhaal dit voor de andere kant van de stralingswarmte buis. Bevestig de leidingen aan de hitte systeem, en sluit het bedieningspaneel. Gebruik de krimp ring en krimptang aan de buis zijn plaats te houden op het water ventiel. Sluit de thermostaat op de klep en vervang de klep. Voltooi de bedrading op het bedieningspaneel en daarna, om ervoor te zorgen dat alles goed is afgedicht en aangedraaid, probeer het runnen van een kleine hoeveelheid warm water door het systeem. Controleer op lekken en blokkades.