do elektrische haarden afgeven straling?

verwarming Elementen

bestraling

Een elektrische open haard kan zeer handig zijn. Ze laten u de look en feel van een open haard te genieten zonder dat te maken met sjouwen aanmeldt bij uw huis, het schoonmaken van een schoorsteen, en ontluchten eventuele dampen. Veel mensen vragen zich af over de gebruikte technologie, en als het veilig is. Hier is wat je moet weten over elektrische haarden en straling.

Een elektrische open haard functie maakt stralingswarmte. Hij ontstaat door het gebruik van infrarode straling. Dit creëert een rustige, schone warmtebron die snel werkt in de meeste kamers. In tegenstelling tot andere warmtebronnen, infra-rood werken van verwarming objecten in de kamer, niet de lucht in de kamer zelf. Dit zorgt voor een efficiëntere manier van verwarmen, houden u comfortabel, en is veel schoner dan een open haard.

Infraroodstraling is gewoon een vorm van energie. Verwarmt op soortgelijke wijze als de zon, maar niet de schadelijke UV-stralen dragen. Infrarode straling is niet bekend brandt, bijvoorbeeld ultraviolette straling veroorzaken. Infrarode straling is niet schadelijk, heeft geen gezondheidsrisico’s verbonden, en eigenlijk stoot minder straling dan een magnetron. Infrarood is eigenlijk hetzelfde soort warmte die door het menselijk lichaam. Dus hoewel straling wordt uitgezonden door middel van een elektrische open haard, het vormt geen gevaar.