diy geborduurde gepersonaliseerde kerst kousen

Een manier om Kerstmis traditie in leven is door het maken van gepersonaliseerde Kerst kousen. Als je echt wilt jazz-up van uw kousen, probeer dan het toevoegen van enkele borduurwerk.

Stap 1 – Voorbereidingen voor een gepersonaliseerde Kous van Kerstmis Maak

Het beste is om vilt of katoen gebruiken om uw kousen te maken. Katoen is vooral goed voor borduurwerk, maar kan vrijwel elke stof het te behandelen. Ik moedig u aan dit project vroeg beginnen, zodat heb je het op tijd af te hangen van de mantel om bewonderd te worden met de rest van uw vakantie decoraties.

Stap 2 – Het snijden van een patroon voor uw gepersonaliseerde Kous van Kerstmis

Als je niet erg goed met het bewerken en snijden patronen, een bestaande kous als een model voor uw gepersonaliseerde kous. Vouw de stof in de helft, plaats deze op de top van een kous en knip de kous vorm. Je moet twee kous vormen hebben. Gebruik een grote naald en borduurgaren aan de twee zijkanten en de bodem van de kous aan elkaar te naaien. Het is een goed idee om een ​​kleur van de draad die past bij uw stof te selecteren.

Stap 3 – Sier uw Christmas Stocking

U kunt pailletten of kleurrijke kralen toe te voegen aan de voorzijde van de kous. Een ander idee is om feestelijke glitter aan de bovenkant van de kous. De glitter die wordt geleverd in een buis is nuttig. U kunt het gebruiken om ontwerpen te maken of te schrijven namen op de kous.

Stap 4 – Voeg een lus om je Christmas Stocking

Als u van plan bent opknoping uw kerst kous, zal het nuttig zijn om een ​​lus te bevestigen zijn. U kunt een aantal van de overgebleven stof gebruiken om de lus te maken, of u kunt een feestelijk lint te krijgen en te gebruiken het als een lus.

Stap 5 – Het toevoegen van borduurwerk aan uw kerstsok

Het borduurwerk zal een zekere mate van verfijning toe te voegen aan de opslag. Je hoeft niet naar het borduurwerk op naam van een persoon te beperken. U mag de speciale spreuken of wensen voor de feestdagen te schrijven. U kunt een aantal sneltoetsen gebruiken om de letters precies goed te krijgen. Met een scherp potlood of een stof marker, schrijf de naam of het bericht dat u wilt toevoegen aan de opslag. Strek de kous op een borduurring om het plat te houden, maar niet trekken. Poging om de stof zo glad mogelijk te houden, zodat het borduurwerk ziet er netjes.

Stap 6 – naaien Uw bericht

Rijg de naald in met borduurgaren en starten vanaf de linker onderkant van de eerste letter nadat u de kous binnenstebuiten keren. Laat minstens een 2-inch-lange staart van borduurgaren. Laat de draad niet knoop. Gebruik de cordonsteek de gehele breedte van de letter dekken. Satijnsteken wordt gebruikt om een ​​gebied of een ontwerp van een beeld volledig te bedekken. In dit geval zou je naaien gekleurde draden in de belettering van uw kous. Weef het einde van het borduurwerk draad onder het achterste deel van het weefsel project om de stiksels te beveiligen en verberg de uiteinden. Doe hetzelfde voor de 2-inch staart van thread u linksaf bij het begin van het project.