diy badkamer tegels remodeling tips

Vooruit plannen

Hebben een Plan

Soorten Tegels

Patronen van Solids

Onderhoud

Begroting

Een origineel tegel ontwerp misschien net wat er nodig is om uw badkamer verbouwen verhogen van goed naar geweldig. Retiling lijkt misschien simpel, maar je moet nog steeds erg vindt deze tips om het best mogelijke resultaat te krijgen.

Van tevoren weten wat je wilt de badkamer te laten uitzien als een keer tegels zijn ge├»nstalleerd. Je wilt niet om tijd, geld en energie verspillen aan zo’n belangrijk project.

Lees tijdschriften en brochures bij uw lokale bouwmarkt te vinden voordat u begint. Het is belangrijk om precies te weten wat voor soort bad renovatie u wilt. Plan de noodzakelijke benodigdheden, soorten tegels, en afmetingen.

U kunt kiezen voor keramiek, steen, marmer en mozaïek, om er maar een paar te noemen. Kies op basis van duurzaamheid en bruikbaarheid. Als u alleenstaand bent of hebben geen kinderen, marmer en graniet zijn grote mogelijkheden. Deze materialen zijn duur en vereisen meer onderhoud. Keramische tegels zijn meer duurzaam en gemakkelijk te verzorgen omdat ze kunnen worden gereinigd met eenvoudige bad reinigingsmiddel of zeep en water.

Solids zijn geweldig als je een badkamer die kan mengen met alle soorten kasten en andere inrichting willen. Ze zijn ook geschikt als je een gepolijste ambiance voor uw badkamer willen. Bijna alle soorten tegels hebben verschillende kleuren en patroon opties.

Als je een drukke agenda, kies dan een tegel die is gemakkelijk te onderhouden. Als u kinderen die in en uit de badkamer hebben vaak, wil je iets simpel. Als u sierlijke tegels zoals graniet of leisteen kiest, moet u ze schoon met speciale producten. Bepaal op voorhand hoeveel tijd en moeite die u wilt bijdragen aan het schoonmaken van de badkamer.

Zorg ervoor dat u een budget voordat u tegels kopen of huren van een professional. Als je op een beperkt budget, keramische tegel is de beste keuze. Als je het geld en willen een badkamer die voelt meer als een dag spa, kiest graniet, marmer, of een steen materiaal.