directe vent open haard invoegen: bezorgdheid over de veiligheid

Met een directe vent open haard insert kan er een paar bezorgdheid over de veiligheid, dat rekening moet worden gehouden. Deze problemen kunnen worden geminimaliseerd met de juiste installatie en onderhoud. Er zijn specifieke procedures en normen die moeten worden gevolgd met een directe ontluchting open haard invoegen om ervoor te zorgen dat het zo veilig werkt als mogelijk;. Excess Gas Opbouw; Direct vent open haard voegt meestal verbranden gas, lucht brengen direct vanaf de buitenkant en het elimineren van de noodzaak een rookkanaal. Echter, zijn er meldingen geweest dat gas opbouwt in de verbrandingskamer als de waakvlam niet is aangestoken of dooft onbedoeld;. Consumenten die de waakvlam zonder te weten over het gas opbouw kan een kleine explosie die het glas breekt en kan veroorzaken ernstige snijwonden;. Verwarm de gevaren; Zoals bij elke open haard, deze directe vent open haarden genereren een groot deel van de warmte. Er zijn extra veiligheidsmaatregelen ingebouwd in directe vent open haarden, zodat kinderen of huisdieren kunnen eigenlijk geen vlam raken wanneer ze goed functioneren. Er is een extra stuk van gehard veiligheidsglas in de voorkant van de vlam, en velen hebben een optionele scherm voor extra veiligheid;. Echter, het glas en gaas zeer heet worden. Enkele haarden worden beoordeeld als ovens vanwege de hoeveelheid warmte die zij genereren. Het is belangrijk om zorgvuldig toezicht op kinderen, en leren ze om te voorkomen dat het aanraken van de open haard.