detecteren loodverf: 4 tips

1. Bloedonderzoek

2. natriumsulfiet

3. Test Kits

4. Professionele diensten

Tot ongeveer 1980 was loodverf zeer grote schaal gebruikt. Als uw huis werd gebouwd voor die tijd, het bevat vrijwel zeker loodhoudende verf. Hoe kom je erachter?

Als u denkt dat er een gevaar is het waarschijnlijk een goed idee om uw bloed te hebben getest voor lood. Als je kinderen hebt moeten ze ook worden getest.

Veel broek winkels en apotheken verkopen een 5% oplossing van natriumsulfiet. Om dit te gebruiken om uw verf te testen, moet u in de verf te snijden en te proberen om een ‚Äč‚Äčklein klepje te draaien. Dep de achterkant van de klep met de oplossing. Als de oplossing wordt zwart, het is loodverf.

U kunt kits kopen om loodverf detecteren van hardware winkels. Gebruik deze kits volgens de instructies die bij hen. Sommige kits zal uitleggen wat de risico’s zijn met loodverf.

Een professionele dienst zal een lead detectie verf en risicobeoordeling service te bieden. Het verslag dat zij voor u te produceren zal worden aangegeven waar geen loodhoudende verf is en u vertellen wat het risico het vertegenwoordigt.

Loodverf dat is in goede conditie is niet gevaarlijk. Elke gebarsten of afbladderende loodverf moet zorgvuldig worden verwijderd.