dek tegels vs drukgeïmpregneerd framing

dek Tiles

Druk behandeld hout Framing

Bij de renovatie van uw outdoor terras of patio, kan het worden gerenoveerd door het oppervlak te vervangen door het dek tegels of de standaard druk behandeld hout. Beide geven een mooie afwerking voor het terras of dekken, maar men is voordeliger dan de andere.

Dek tegels kunnen uw bestaande oude betonnen terras, houten dek of de druk behandeld hout framing vervangen. Deck tegels kunt u een prachtige hardhouten dek te creëren tegen een fractie van de kosten en vereisen weinig werk en de bouw know-how. Zolang het oppervlak te renoveren is vlak en zelfs installatie is snel en eenvoudig. Deck tegels zijn gemaakt om snap en klik op over uw bestaande oppervlak en kan inter-gebruikt met verschillende dek tegel ontwerpen en hierdoor zijn, dek tegels zijn draagbaar en kan gemakkelijk worden verplaatst en opnieuw geïnstalleerd op een andere locatie als u uw huis te verkopen. Dit betekent niet alleen de bescherming van uw investering, maar je kunt altijd een stukje van je creatie naar uw nieuwe plek.

Druk behandeld houten frames op uw terras heeft ook zijn voordelen, zelfs als het investeren met behulp van dit materiaal voor de renovatie van uw terras permanent en niet zo draagbaar als het dek tegels zou zijn. Het wordt meestal gebruikt in direct contact met de grond of de bodem en is bestand tegen insecten zoals termieten, waterschade en rot. Maar omdat het chemisch is behandeld, moet erop worden gebruikt bij de constructie van dit type materiaal. Het moet niet worden gebruikt toepassingen waar het hout met levensmiddelen in contact komen zoals verhoogde tuin bedden en troggen voor dieren carcinogene chemicaliën sijpelen in het water vervuilen het eten.