decoreren met pinch geplooide gordijnen

Stap 1 – Plan Hoogte

Stap 2 – Maatregel voor Lengte

Stap 3 – Maatregel voor Breedte

Stap 4 – Neem uw metingen

Soms, een kamer vraagt ​​gewoon om snufje geplooide gordijnen in plaats van gordijnen. Gordijnen hebben een voering, terwijl de gordijnen niet. Deze bekleding kan een kamer extra isolatie wanneer de gordijnen zijn gesloten te geven, en het kan ook helpen bij de bescherming tapijten en meubels uit schade door de zon. Het wordt gebruikt om pinch-geplooide gordijnen te maken materialen zijn over het algemeen veel zwaarder en meer luxe dan die van de gordijnen. Er is een grote verscheidenheid van verschillende plooien, waaronder Euro plooien die algemeen uitstrekken tussen plooien, cartridge plooien met een rollende effect en dramatische omgekeerde plooien. Lees verder om te leren hoe te meten voor snufje geplooide gordijnen.

Kies eerst hoe hoog je wilt uw gordijnen staaf te plaatsen. Traditioneel, gordijn stangen kijken best ongeveer 4 tot 6 inch boven de ramen behuizing, omdat hiermee voldoende speling bij het openen van uw gordijnen. U kunt ook een illusie te creëren hoogte vooral in u een lage plafonds-by zetten de stang dichter bij het plafond. Nadat je hebt afgerekend op een bevredigende hoogte, zet de stang omhoog.

Voor deze stap heb je 3 keuzes: Drapes kan dip vallen aan het venster onderaan, onder het raam of flow helemaal naar beneden op de grond. Als de staaf ringen meting starten onderaan de ringen en tot de gewenste lengte. Echter, als je hengel maakt gebruik van clips of pennen, het meten van de onderkant van de staaf: gordijnen bevestigd met clips of pinnen meestal line-up aan de rand van de stang.

Als u van plan bent om te openen en sluiten van uw gordijnen, het meten van de staaf-exclusief de eindstukken-om ervoor te zorgen dat er genoeg materiaal om uw gordijnen te sluiten. Echter, als je van plan bent om altijd uw gordijnen open zijn, meten binnen het venster in plaats, en voeg dan ongeveer 6 inch tot uw gordijnen extra volheid voor wanneer u ze open te trekken geven.

Bij het opnemen, schrijf de breedte van de eerste en de tweede lengte. Bijvoorbeeld, als u hebt opgeschreven 50 inch breed en 94 inch lang, zou deze meting te lezen, 50×94 inches. Breng deze metingen met u, want dit is hoe laken metingen worden vermeld op hun winkel verpakking.