creatieve cottage stijl keuken decoreren ideeën

Geboren in Columbus, Ohio, heeft Alyssa Davis altijd oog gehad voor de kleur. Die gespecialiseerd is in het ontwerpen van “levende” kamers, richt zij zich op een creatieve manier de integratie van planten in een ruimte, die een hele nieuwe dimensie en laag aan het interieur ontwerp voegt. Ze houdt van het helpen van fanatieke DIYers maken kamers die zijn levende, ademende meesterwerken.

Een van de meest uitnodigende keuken stijlen wordt beïnvloed door de illusie en de charme van een romantische schilderachtige chalet. Cottage stijl decoreren biedt een warme en gastvrije uitstraling, en het is een ideale keuze stijl bij het inrichten van een keuken van elke omvang. Een cottage-stijl keuken is nooit ontbreekt opslag omdat het meestal is gevuld met planken die openlijk tonen gerechten, keuken gadgets en prullaria, maar het is ongelooflijk netjes en goed georganiseerd. In een cottage stijl keuken alles is binnen handbereik en stijlvol weergegeven, en het doet denken aan een huisje aan de rand van een land weide vol met wilde dieren en levendige bloemen. Als dit klinkt als de stijl van de keuken heeft u altijd al wilde, zal de volgende ongelofelijk eenvoudig decoreren ideeën te helpen u aan de slag op het verfraaien van de keuken van je dromen.

Voeg glazen panelen Kastdeuren

Bij het versieren van een keuken met een cottage-stijl, overweeg dan het verwijderen van panelen uit hout omlijst kasten en ze te vervangen door gehard glas inserts. Glas is verkrijgbaar in vele verschillende stijlen, van mat tot geribbeld, en glas winkels kan snijden gehard glazen panelen aan uw specificaties. Gebruik beglazing punten om het glas op zijn plaats houden en houd het veilig. Oude paneelmeubels ziet er helemaal anders en nieuw. Overweeg ook het schilderen van de randen van planken om kleur te coördineren met de keuken. Gebruik glazen panelen kasten tot servies, glaswerk, kruiken, en snuisterijen te slaan. De glazen deur kasten zal een plaats te bieden voor de opslag tijdens het toevoegen van unieke stijl en charme.

Mount Open Planken

Installeer planken om waardevolle opslagruimte en schilderachtige huisje charme toe te voegen bij het inrichten van een cottage stijl keuken. Kijk in de keuken voor gebieden waar de planken worden gebruikt stijl combineren met functionaliteit. Denk aan de verticale ruimten rondom ramen, tussen de bovenkastjes, en naast grote apparaten. Verf de planken in dezelfde kleur als het kabinet versiering of andere keuken accenten voor rente en visuele aantrekkingskracht. Gebruik de planken om cottage-stijl items zoals oude metalen kruiken, aardewerk, planten en charmante gevlochten manden te geven.

Installeer Vintage Hardware

Bij het versieren van een keuken met een cottage-stijl, vervangen door moderne hardware met vintage rassen die goed gaan met een schilderachtige huisje design. Kies porseleinen knoppen en hendels, charmante metal rassen met florale accenten, of een andere stijl die het huisje thema past. Hendels en knoppen zijn verkrijgbaar in tal van stijlen, en de mogelijkheden zijn legio. Het beste van alles, kan nieuwe hardware volledig het uiterlijk van kasten zonder het werk of kosten van kabinet vervangende veranderen.

Countertop Decor Ideeën

Gebruik van open werkbladen om uw decoreren voordeel, en in plaats van het vullen van gebruiksvoorwerp houders met veelgebruikte keukengereedschap, gebruik maken van een oude pot of een werper met unieke cottage stijl. Gebruik ook mandenmakerij om items die u niet wilt openlijk te tonen op te slaan. Manden met deksels zijn er in vele verschillende stijlen uit bekleed rassen vintage rieten, en ze kunnen worden beschilderd met een acryl wassen om kleur te coördineren met de keuken. Stijlvolle gevlochten manden kunnen worden gebruikt om trossen gedroogde bloemen, gedroogde kruiden, en een bonte verscheidenheid aan vers fruit te houden, en ze zullen een aanraking van land charme toe te voegen aan een cottage stijl keuken.

Selecteer Stijlvol Haken en Old-Fashioned Dish Droogrekken

Een cottage-stijl keuken biedt een overvloed aan opslagruimte, en de muur haken kan worden geplaatst tussen de planken voor het houden van cottage stijl mokken, keukengerei en pannen. Koperen ketels zijn ook een stijlvolle toevoeging aan een cottage stijl keuken, en ze zijn zo bruikbaar als ze zijn decoratief. Zoeken naar manieren om verticale ruimte te implementeren met handige beker haken en veel teller ruimte zal altijd beschikbaar zijn voor het bereiden en serveren van voedsel.

Een houten schotel droogrek maakt ook een mooie aanvulling bij het inrichten van een keuken met een cottage-stijl. In plaats van het voor het drogen van gerechten, gebruiken voor het opslaan van platen en schalen. Het zal goed gebruik van de beschikbare ruimte op de muur te maken, terwijl het toevoegen van unieke cottage charme.

Versier met een stijlvolle houten Sideboard

Een uitstekende houten dressoir is ideaal bij het inrichten van een cottage stijl keuken. Het kan worden gebruikt voor het houden van stapels borden en andere gerechten, snuisterijen, en cottage-stijl serviesgoed. Het zal ook zorgen voor extra ruimte voor het serveren van maaltijden in buffetvorm en het zal vrij teller ruimte voor voedselbereiding. De meeste van alles wat het zal toevoegen landhuis flair, zelfs als het een nieuwe verflaag of beits kon gebruiken.

Wall Decor Ideeën

Muur decor is een belangrijk onderdeel van elke decoreren regeling, en het kan maken of het uiterlijk van een keuken te breken. Bij het versieren van een keuken met een cottage-stijl, selecteert u kunst aan de muur die goed coördineert met het thema en de kleuren in de ruimte. Bloemen canvas kunst aan de muur en de sierlijke smeedijzeren muur decor zijn beide uitstekende keuzes, en ze zijn verkrijgbaar in alle maten, kleuren en variëteiten op vrijwel elk budget en voorkeur te voldoen.

Dit zijn slechts enkele van de manieren waarop een keuken kan in een kamer worden getransformeerd met een gezellig huisje look en feel. Beschouw het decor je zou verwachten te zien in een schilderachtige huisje, en maken het een deel van uw huis. Keep it comfortabel, charmant, en eenvoudig. Uw cottage-stijl keuken zal een warme en uitnodigende ruimte voor het bereiden van voedsel, het dineren geworden, en vooral het zal een favoriete plek voor tijd doorbrengen met familie en onderhoudende vrienden geworden.

In de noodzaak van aanvullende decoreren ideeën dat de hedendaagse muur decor metalen bevatten? Artikel auteur en senior staff schrijver Alyssa Davis biedt nog veel meer gratis en unieke ideeën op http://www.metal-wall-art.com.