concrete stappen vs betonmolen stappen

Paver Steps

Concrete stappen

Er zijn veel verschillende soorten materialen die stap in de tuin kan worden aangebracht, waaronder bakstenen bestrating en beton. Er zijn voors en tegens voor elk en het is belangrijk dat je ze begrijpt alvorens te beslissen welke te gebruiken in uw tuin.

Bakstenen bestrating stappen zijn over het algemeen vrij moeilijk te installeren, omdat ze met de hand moeten worden gecementeerd in individueel, die meer tijd. deze stappen zijn echter niet slippy en zijn zeer duurzaam. Paver stappen kunnen ook worden gemaakt in een grote verscheidenheid aan ontwerpen uit rechte stappen, tot meer complexe gebogen en vegen stap ontwerpen. Het is ook relatief gemakkelijk om het ontwerp van bestrating trappen in muren en diverse andere stenen structuren binden.

Terwijl een concrete stap gewoonlijk sneller te bouwen, het proces is ingewikkelder. U moet een frame te bouwen uit beton om het vloeibare beton bevatten, terwijl het verharden. Het is mogelijk om een ​​groot aantal verschillende ontwerpen en het materiaal is zeer duurzaam. Echter, zullen eventuele scheuren in de betonconstructie moeilijk te herstellen zijn en het is niet mogelijk om afzonderlijke onderdelen te vervangen. De enige mogelijkheid is om de scheuren die steeds zwakker dan het oorspronkelijke beton zal patch.