composiet garagedeuren: kleuring en afwerking tips

Composite garagedeuren hebben het allemaal als het gaat om het ontwerpen, stijl en functie. Echter, als het gaat om de kleuring en afwerking van deze deuren, zijn er een paar dingen om te weten en te overwegen.

Stain Absorptie Tips

Composites zal vlek absorberen net als natuurlijk hout, maar ze missen de schoonheid en het karakter die door natuurlijke houtnerf. Sommige samengestelde producten bieden een faux nerfstructuur dat is leuk, en met de juiste toepassing van de finish, kan uitstekend uitzien. Denk aan de volgende tips om de absorptie vlek testen op uw deur

Tip # 1 – Eerste testen het materiaal met een beetje vlek in een gebied dat niet goed te zien, waar je applicaties kunt oefenen, misschien de zijkant of achterkant van de deur. Herinner de foundationkleur van de samenstelling kan de kleur van de vlek te veranderen. In dat geval kunt u overwegen het afdichten van de composiet met een vlek sealer om de vlek behoudt zijn kleur integriteit te waarborgen.

Tip # 2 – Een ander idee is om prime de composiet met een ondoorzichtige buitenkant latex verf, zodat u de textuur en visuele effecten toe te voegen graan met je borstel. Breng vervolgens de vlek op het gegronde oppervlak voor een oude, antieke look.

afwerking Idee├źn

Wat vlek toepassing die u wilt, moet u een duurzame buitenkant U.V. toepassing resistente toplaag aan uw deur af te maken. Er zijn een verscheidenheid van blanke lak latex producten beschikbaar die uw deur zal beschermen en in stand houden van uw afwerking goed onder zware omstandigheden buitenshuis. Olie gebaseerde vernis is een traditionele optie, maar alleen de beste kwaliteit lak zal alle redelijke tijd duren wanneer ze worden blootgesteld aan barre weersomstandigheden.

Praat met uw leverancier over de vlek beschikbare keuzes voor uw samengestelde deuren. Denk aan de beste manier om de vlek van toepassing op schoot merken te voorkomen en te bespreken wat milieuvriendelijke veilige opties die je hebt in een vlek te selecteren of afwerking product.