betonnen vloer: voors en tegens

Er was een tijd dat concreet was puur voor vervelende garages met olie. Nu betonnen vloeren zijn, is het tijd om de voors en tegens van deze functionele, elegante manier van vloerbedekking te onderzoeken.

Beton is vlekbestendig en duurzaam

Sealed beton eenvoudig te reinigen. Gewoon vegen of mop, en de lekkage is verdwenen. De poreuze aard van onverharde beton zal echter vlekken absorberen. Zorg ervoor dat u een vlek te gebruiken en zegel op uw betonnen vloeren om te voorkomen dat accumulatie van blijvende vlekken op uw vloeren.

Beton is Aantrekkelijke

Concrete hoeft niet grijs en levenloos te zijn – het is nu verkrijgbaar in een aantal vlekken en texturen: je kunt zelfs krijgen het reliëf! Wil je een faux-hardhout kijken? Hoe zit het met tegel? Het is allemaal mogelijk.

Beton is goedkoop

Betonnen vloer is ongeveer de helft van de kosten van hardhout. Echter, door het installeren van een betonnen vloer zelf fouten kunnen kostbaar zijn. Als u niet zeker weet hoe correct installeren van een betonnen vloer, is het best om een ​​professional in te huren.

Beton is Heat-Retaining

Beton is langzaam op te warmen of te koelen. In de winter echter, moet u wellicht tapijten gebruiken. U kunt ook op vloerverwarming te overwegen.