aardbeving paraatheid: hoe keukenkasten beveiligen

Stap 2: Secure Cabinet Inhoud

Stap 3: Bevestig de Vangsten

Stap 4: Secure Handles

Stap 5: Double controleren

Ongedekte keukenkasten creëren van een ernstig gevaar tijdens een aardbeving. Als dit niet goed beveiligd, kan de deuren open vliegen verzenden servies en glazen vliegen en crashen. Kasten zijn zeer eenvoudig te verzekeren, een grote verscheidenheid aan materialen die kunnen worden gebruikt om de voorwerpen in kasten zijn plaats te houden.

Het beveiligen van een keukenkast vereist een basiskennis van de doe-het-zelf vaardigheden en kan eenvoudig worden gedaan door het volgen van een logische opeenvolging van stappen.

Stap 1: Zoek de kabinetten

Loop rond de keuken en een notitie maken van hoeveel keukenkasten er zijn. Een kind-proof vergrendeling nodig zullen zijn voor elke kast. Zorg ervoor dat de kasten zijn allemaal gemakkelijk te bereiken en zorg ervoor dat er geen gevaren nauw om hen heen.

Een zware aardbeving kan veroorzaken voorwerpen te breken in beveiligde kasten, waardoor kleine stukjes glas te ontsnappen door kleine openingen en scheuren. Lijn elke kast met rubberen mat. Dit kan goedkoop worden gekocht en wordt vaak verkocht in rollen. De textuur van de mat zal wrijving op de objecten inhoudt dat ze niet om hevig glijden. Leg een stuk mat tussen borden, schalen en iets anders dat kan worden gestapeld.

Neem het kind-proof vergrendeling en zet de kleinere plastic stuk net in de kast aan de voorkant. Dit kan gedaan worden met behulp van de schroevendraaier en twee kleine schroeven. Bevestig de grotere plastic stuk naar de binnenkant van de deur. Eenmaal beveiligd, zorg ervoor dat de nok aan het uiteinde van de groter stuk vangt de kleinere stuk zodat de deur gaat niet open. Herhaal dit proces voor elke kast.

Sommige keuken kasten in de keuken kan worden verdubbeld doored. Zodra een klink is binnenkant is gemonteerd, gebruik dan een klein stukje draad aan draad door de handgrepen aan de buitenkant en wikkel round. Dit zal keukenkasten geven met dubbele deuren een beetje meer stijfheid en zal ervoor zorgen dat ze niet geopend vliegen. Als alternatief, sluit één grendel voor elke deur op een dubbele kast.

Loop rond de keuken en zorg ervoor dat alle van de kindveilige sluitingen correct zijn aangebracht. De kasten mag niet open, tenzij je fysiek moet de grendels te veranderen. Als een van de kasten zijn niet goed vastgemaakt, losschroeven hen en opnieuw te beginnen. Zorg ervoor dat er geen grote gaten wanneer u probeert om de kasten te openen. Zodra alle kasten zijn beveiligd ze veilig zijn tegen aardbevingen, tsunami’s en een aantal andere gevaarlijke natuurrampen.

Tip

Kasten zelf vaak onderworpen aan schudden om de grond tijdens aardbevingen, beschadiging van de inhoud binnen als het buitenoppervlak van de kast zelf. Dit kan worden vermeden door de wand grijpen draadeinden kasten te verzekeren wanden. Deze uit te breiden naar buiten om een ​​stevige grip te geven als de kast tijdens een aardbeving beweegt.