verzonken plafond framing gemakkelijk gemaakt

Stap 1 – Planning

Stap 2 – Het creëren van de Beam

Het invullen van de Box

Afwerking van de Beam

Een verzonken plafond ziet er zeker indrukwekkend in een kamer. Het brengt een gevoel van elegantie en verfijning en kan het uiterlijk van een huis te veranderen. Plafonds zijn ook goedkoop. Volg deze tips om een ​​verzonken plafond frame in uw huis te creëren.

Het geheim van een goede verzonken plafond is van plan. Gebruik wat ruitjespapier en lay-out van de afmetingen van het plafond. Houd in gedachten dat alle verdiepte secties exact dezelfde grootte moet zijn. De breedte en hoogte van elk van de bundels moeten gelijk zijn. De eenvoudigste manier om een ​​verzonken plafond te installeren is om het gehele plafond te dekken, maar je kunt ook een perimeter rond de verzonken plafond gebied.

De balken gebruikt in een verzonken plafond zijn nep. Massief stukken hout zou veel te zwaar zijn. Je moet een formulier te bouwen als een doos. Hol, het weegt veel minder en maakt de installatie een stuk gemakkelijker.

Om de balk te maken, te beginnen door het meten van uw raster op het plafond. U kunt de balken op de grond te maken en vervolgens te verhogen, maar het zal veel gemakkelijker om het werk direct uit te voeren op het plafond.

Begin met het snijden van 1×6-inch hout aan de lengte van uw verzonken plafond doos en nagel aan de plafondbalken waar u het wilt gaan zitten. Vanaf hier sneed een paar “kreupele studs,” die 1×1 verticale steunen zijn. Elk zal de lengte van de zijde van de balk zijn. Zet ze aan elk uiteinde van de balk.

Als u met 6-inch hout voor de zijkanten, zal uw verlamde studs moet 5-inch lang mogelijk te maken voor de boven- en onderkant van de balken zijn. Je een 1×6-inch stuk hout hechten daarop, waardoor de onderkant van de balk. Gebruik hoge kwaliteit voor het hout voor deze taak. Voeg meer verlamde studs over de lengte van de bundel te voorkomen dat de onderbalk doorzakken.

Nu ben je klaar om de zijkanten toe te voegen van de balk. De zijkanten moeten 1-inch diep en niet meer dan 6-inch breed. Gebruik van hoge kwaliteit hout en nagel aan de boven- en onderkant van de balk. Het moet 1 1/8-inch voorbij het onderste gedeelte van de bundel. De uiteinden moeten verstekhoeken tot 45 graden. De balk wordt in de doos moet korter op elk einde van de breedte van het hout, in dit geval 5 1/2-inch.

Nog een bundel Evenzo hebben van het parallel aan de eerste. Om het vak aan te vullen, heb planken verstek tot 45 graden. Voeg een plafond bord als voorheen en de kreupelen. Spijker de planken op zijn plaats en u zult het eerste deel van de verzonken plafond hebben. Daarna maakt het aantal dozen nodig.

Zodra u de basis-beam gebouwd, moet u het af door toevoeging van een ¾-inch stuk hout gecentreerd de onderkant van de balk. Dit zal het schaduweffect een typisch voorbeeld van een verzonken plafond geven.

Na de opstelling van de cassettenplafond afgerond, heb je de keuze uit kleuren of het schilderen van het hout. U kunt ook eindigen met kroonlijsten, die veel meer klassieke look biedt.