snijden een aluminium traanplaat

Aluminium traanplaat is eigenlijk een plaat van aluminium waarop een terugkerend patroon van verhoogde diamanten is in reliëf of gestempeld. Door zijn anti-slip en cosmetisch aantrekkelijke textuur, wordt de plaat op grote schaal gebruikt in de dansvloeren, wandpanelen, werkbladen, vloermatten en gereedschapskisten. Het wordt ook gebruikt voor de stappen en de vloer bed van vrachtwagens, bussen, aanhangwagens, enzovoort,. Terwijl een normale aluminiumplaat gemakkelijk met behulp van tafelcirkelzaag en mes kan worden gesneden, snijden aluminium diamantplaat relatief ingewikkeld vanwege het patroon. Hier is de stap-voor-stap proces van het snijden van een diamant plaat aluminium met gemak.

Stap 1 Bereid aluminium op de Zaagbok; Wanneer u alle items verzameld, de volgende stap is om de aluminium diamantplaat op de zaagbok op zodanige wijze dat een uiteinde van de plaat hangt. Zorg ervoor dat slechts een klein deel van de plaat hangt. Wanneer een groot deel van de plaat hangt, dan zou het moeilijk zijn om een ​​evenwicht te handhaven terwijl snijden. Zelfs voordat u begint met de behandeling van de gevormde aluminiumplaat, die op de handschoenen om ervoor te zorgen dat de scherpe randen van de plaat je niet schaden;. Stap 2 Knip op de gladde kant; De twee kanten van de aluminium traanplaat zijn zeer verschillend , terwijl aan de ene kant zijn er hobbels, de andere kant is absoluut glad. Het is zeker makkelijker uit de gladde kant te snijden. Vandaar dat, terwijl het plaatsen van de plaat op de zaagbok, zorg dat de gladde kant naar u toe gericht;. Stap 3- Draft de Pattern; Met behulp van een potlood, trek het patroon dat moet op het blad te snijden. Gebruik de liniaal om ervoor te zorgen dat alle lijnen zijn recht en de metingen correct zijn. Alvorens over te gaan naar de volgende stap, double-check de vorm en grootte van het patroon, want zodra de snede is gemaakt, zou het heel moeilijk zijn om de stukken weer aan;. Stap 4 Gebruik de Jigsaw; Zoals je zou gebruiken macht puzzel metalen mes, is het van cruciaal belang voor u om op uw veiligheidsbril te zetten. De fijne getande mes zal heel langzaam, maar soepel snijden. Niet te veel druk niet van toepassing, slechts genoeg om het mes om vooruit te helpen. Als de gewenste vorm niet naar buiten is gekomen, dan is de positie van het blad en opnieuw beginnen snijden;. In 4 eenvoudige stappen kan de aluminium traanplaat in kleine, bruikbare stukjes en beetjes worden gesneden. Terwijl vurig de bovenstaande stappen, zorgvuldig omgaan met de plaat en het blad.