reinigen van verstopte kelder afvoerleidingen

Stap 1 – uitsluiten Andere Pipes

Stap 2 – Initial Cleaning

Stap 3 – Unclogging de Kelder Drain

Elke woning die u gaan in dat heeft een kelder zal een kelder drain geïnstalleerd. Als uw huis niet beschikt over een kelder dan wat doorgaat voor de wasruimte zal waarschijnlijk een drain het. Al het water en afval uit de woning beëindigt stroomt door kelder drain. Het afval dat door middel van een kelder drain stroomt zal haar laatste halte te vinden voor het hoofdriool lijnen van waar je woont of naar een vuilwatertank op uw eigendom zijn. Na verloop van tijd de kelder drain zal opbouwen materialen die kunnen leiden tot de afvoerleiding naar overbelaste geworden. Dit congestie zal leiden tot afval naar een back-up en de stroom uit uw kelder drain. Het artikel dat volgt zal laten zien hoe je de kelder afvoer schoon te maken.

Voordat u met de vaststelling van een verstopte afvoer kelder moet u ervoor zorgen dat de klomp wordt nergens anders aanwezig in het huis. Werk vanuit de kelder naar boven door te spoelen alle van de toiletten en het uitvoeren van de wastafels. Als de riolering back-up of het toilet niet doet leeg is dan ook aanwezig is in die zin een klomp. Als het probleem is in de kelder drain dan riolering en vuil water zal komen van de putdeksel.

Trek je laarzen, oude kleding en uw andere veiligheid vistuig. Elke afval u contact op te nemen met de potentie heeft om fysieke schade toebrengen aan jou. Ga van toilet toilet en afvoer naar de eerste afvoer met behulp van de zaklamp om de afvoer te inspecteren vervolgens met behulp van de perslucht om vuil die zich mogen worden gebouwd binnen de leidingen los te maken. Doe hetzelfde met behulp van schuim loodgieter. Dit materiaal bestaat uit twee stoffen. Alleen ze niet echt veel doen, maar als ze eenmaal contact te maken ze beginnen te schuimen en uit te breiden. Dit vreet en verwijdert aangekoekt betreffende afvalstoffen. Dit zal waarschijnlijk overspoelen de kelder drain. Verwijder eventuele stilstaand water of vuil in de kelder met behulp van natte vacuüm.

Nu dat u er zeker van zijn de andere drains zijn geen probleem kun je je aandacht richten naar de kelder drain. Verwijder de afvoerdop. Je zal ofwel moet de schroevendraaier of de sleutel te gebruiken om het te verwijderen, en dat wordt bepaald door de aard van de aftapdop je hebt. Leg de afvoer machine ongeveer zes duim vanaf de kelder drain. Trek de kabel en zet het in de kelder drain. Stel de machine om te keren en zet hem op. Verplaats de afvoerreiniging machine naar voren en naar achteren als je voelt de spanning of een barrière tegen de lijn. Als de afvoer machine komt volledig tot stilstand, dan moet u de afvoer machine draaien en achteruit richting motor. Verwijder de lijn en zet het terug in de trommel. Spoel de toiletten en het gebruik van de kranen weer zodat er geen water komt uit de kelder drain.