het ontwerpen van een grote kamer

A: Persoonlijk, het is altijd de grote zaal, die mij angstig maakt. Ik begin het verbeelden van de koningin komen, of op zijn minst enige Lady-Somebody-of-ander, en mijn hart begint te slaan als een gek, maar hier, ik zie uw dilemma:.. Je hebt te veel kamers er in één; The eerste ding om te overwegen is of je echt nodig hebt kasten aan weerszijden van die open haard. De kans is groot, in een huis met genoeg ruimte voor een grote kamer, je hebt veel bergruimte elders. Zal niet open haard-bracketing kasten alleen afbreuk doen aan de prachtige, kunstenaar gehouwen open haard;? Bij het ontwerpen van elke ruimte, wilt u overwegen wat het brandpunt van de kamer is. Het is misschien een 6-foot vierkant schilderij aan de grootste muur in de kamer zijn, of het zou een muur van ramen zijn, of het zou een fantastische, imposante meubel zijn. Zelfs in een kleine kamer, is er een centraal punt: een klein stukje van het kunstwerk, een speciale antieke schommelstoel, een kleine open haard, hier, je hebt een geweldige centraal punt, waarin je duidelijk zetten veel moeite kreeg. en geld in – de open haard. Geen afbreuk doen aan al je harde werk door framing met kasten, in plaats daarvan, laat het op zichzelf;. Als om wat voor reden je hebt niet vermeld je echt moet kasten aan weerszijden van de open haard, zou ik aanraden je pick-up van de eiken van de vloer, en proberen om de kasten zo vergelijkbaar mogelijk te maken. Vermoedelijk heb je een meubelmaker te bouwen deze, en je kunt spelen met een mix van gesloten kasten en open planken om video’s of boeken, of een verzameling collectibles te houden;. Juist omdat de keuken is zichtbaar vanaf de Great Room, I ‘ d kiezen voor kasten in de keuken die een beetje anders, omdat je niet wilt dat de keuken om gewoon een uitbreiding van de grote zaal lijken;. in plaats van meer gebeitst eiken, hoe zit het met eiken met een licht transparante, gekleurde vlek? Een beetje kleur in al dat hout zou echt uit, maar als je een matte kleur wordt gebruikt, kan het mengen in heel mooi zonder verstoring van de harmonie van de algemene lay-out van deze verdieping. Kasten geschilderd in een kleur zal ook een gezelliger toon te geven aan de keuken,. Omdat je met de kunstenaar te maken van de open haard “eruit steen,” een mogelijkheid is om de kasten in de keuken geschilderd in trompe l’oeil mode te hebben uitzien als stenen ook. Of marmer. Dit zou het thema van de woonkamer blijven zonder overweldigend. Overgenomen met toestemming van de Sheffield School of Interior Design; Paint Your Trim en Verfris Uw Interior Design ;; Rehab Uw Haard Mantel Werk je keukenkast hardware 4 Money Saving Keuken Renovatie Ideeën Maak uw keuken of badkamer Reflect U; Verwante advertenties; comments powered by ; Disqus; Krijg Knutseltips per e-mail; Nieuwsbrief ontvangen Bevestiging; Abonneren …;; Volg @DoItYourselfcom; Verwante advertenties; <-;! ->, <-;! ->, adverteren, winkel, vinden een aannemer, over ons, carrières, gebruiksvoorwaarden, privacybeleid, cookie-beleid, sitemap, facebook, twitter, twitter, YouTube, dit website®, opgericht in 1995, is de grootste onafhankelijke, home improvement en reparatie website. Wij stellen uw opmerkingen en; suggesties. Alle informatie wordt verstrekt “zoals het is.” Website operationele; problemen contact opnemen met webmaster @ deze website. Vragen van een Do It Yourself natuur moet worden; voorgelegd aan onze “Forum”. Copyright ©; 1995-2016 Inc. Alle rechten voorbehouden. U mag vrij te koppelen; op deze site, en gebruiken voor niet-commercieel gebruik onderworpen aan onze gebruiksvoorwaarden. Bekijk ons ​​privacybeleid hier.