het ontwerpen van een bijpassende stoel en voetenbankje

Stap 1: Het maken van een Sketch

Stap 2: De grootte van de stoel en voetenbank

Stap 3: De Basic houten design

Stap 4: Het kiezen van de bekleding

Het is niet zo moeilijk om een ​​bijpassende stoel en voetenbankje te ontwerpen. Als u van plan bent om een ​​dergelijk project uit te voeren, zijn er een aantal verstandige tips die u zou willen houden aan voordat u begint met de bijpassende stoel en voetenbankje te ontwerpen. Het belangrijkste ding om in gedachten te houden is om het thema van de kamer te overwegen. De bijpassende stoel en voetenbankje moeten in combinatie met de rest van de kamer. Dit artikel zal u begeleiden op hoe je je eigen bijpassende stoel en voetenbankje te ontwerpen.

Je hoeft niet om een ​​professionele kunstenaar of interieurontwerper om deze stap te doen. Het belangrijkste is om te proberen een eenvoudig ontwerp van uw bedoelingen schetsen. Het hoeft niet erg nauwkeurig. Dit is erg handig als je wilt laten zien voor advies. Maak gebruik van de hierboven genoemde instrumenten om te proberen een goede schets te maken. Set pleinen zijn zeer nuttig om hoeken te tekenen. Probeer op schaal schetsen te gebruiken, zodat u een goed beeld van de feitelijke metingen voor toekomstig gebruik zal hebben.

Ten eerste moet je beslissen hoe groot de stoel en voetenbankje zal zijn. Als de kamer is relatief klein dan moet je kiezen voor een kleine passend paar, zoals 3 voet door 1 1/2 voeten. Als de kamer is groter dan u kunt kiezen om een ​​grotere stoel en voetenbankje te creëren. De stoel en voetenbank kan zo omvangrijk als 3 voet breed zijn, bijvoorbeeld de grootte van een fauteuil. Een standaard formaat zou een eenvoudige tafel stoel voor een volwassene.

Na het kiezen van de juiste maat, is het tijd om een ​​basismateriaal en het ontwerp voor de bijpassende stoel en voetenbankje te kiezen. Het materiaal is normaal gesproken hout en en je kunt veel verschillende stoel en kruk ontwerpen om uit te kiezen. Onder dergelijke ontwerpen zijn de normale openluchttuin stoelen die bestaat uit houten panelen voor de zitting en rugleuning. Een voorbeeld van een complexer ontwerp de Adirondack stoel. Als je gaat om ze te bouwen zelf uit te proberen het vinden van een gewoon zoals het ontwerpen van een strandstoel. Als u niet een beginner op doe-het-hout werk, kunt u kiezen voor een meer complex ontwerp.

Deze stap is optioneel. U kunt de bijpassende stoel en voetenbankje laten in hun natuurlijke houten state of gewoon vlekken of verf ze naar uw gewenste kleur.

Als u zich bij stofferen van uw stoel en kruk zorg ervoor om dit te overwegen in combinatie met het thema van de kamer. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals check ontwerpen, ontdaan ontwerp of plan te ontwerpen. Als de kamer heeft een rustieke thema, moet de bijpassende stoel en voetenbankje worden gemaakt van bruine lederen bekleding. Aan de andere kant, als de kamer heeft een moderne uitstraling dan de bekleding moet ook zwart leer met zilveren voeringen. Bekleding moet altijd worden uitgerust met schuim. Schuim kan ofwel hele stukken schuim of kleine chucks schuim.