het creëren van een deelbare ruimte in de slaapzaal

Jessica Ackerman is een freelance schrijver met uitgebreide kennis van het interieur esthetiek, decoreren en feng shui. Ze heeft geschreven over alles van “groene” decoreren aan het ontwerpen van een slaapkamer voor uw tiener rockster.

De overgang van thuis naar de universiteit kan een traumatische een zijn. Het delen van een slaapzaal met een vreemdeling kan een van de meest uitdagende aspecten van dorm het leven. Door samen te werken en het volgen van enkele eenvoudige grenzen, het creëren van een deelbare ruimte in een slaapzaal kan een plezierige en eenvoudige taak;. The Basics

Basics, zoals beddengoed en handdoeken, zijn meestal nooit gedeeld. Elke huisgenoot is verantwoordelijk voor het brengen van hun eigen land. Echter, als er een wens om een ​​kleur gecoördineerde ruimte te creëren, het controleren van met elkaar voor de aankomst op de universiteit is een goede zaak. De meeste universiteiten sturen een lijst met huisgenoten naar het midden van de zomer. Gebruik die tijd voordat move-in om te praten over een elementaire post betreft. Als kleur coördinatie is gewenst kiezen voor een veel voorkomende kleur die is gemakkelijk te vinden en accessoires bij. Als bijvoorbeeld een gemeenschappelijke kleur blauw besluiten die een blauw gordijn koopt voor het venster of blauwe tapijt voor de vloer. Huisgenoten kunnen hun eigen stijl uit te drukken, maar de voorkomende kleur zal helpen trekken de kamer samen in een deelbare de ruimte;. Multi-Media en Appliances

De meeste college huisgenoten zullen zijn uitgerust met hun eigen laptops en printers, maar er is de mogelijkheid van het delen van elektronische benodigdheden, zoals televisies, dvd-spelers en slaapzaal grootte koelkast. Als er een vriendschappelijke relatie tussen de huisgenoten, kan een discussie op voorhand gebeuren om te bepalen wie wat zal brengen. Meestal zal een kamergenoot de tv en dvd-speler te brengen, terwijl de andere de koelkast of andere kleine, toelaatbare, keukenapparatuur zal verlenen;. Het verdelen van de kamer

Na het decoreren en het apparaat problemen zijn uitgewerkt, is het een goed idee om na te denken over hoe de kamer zal worden verdeeld. De meeste slaapzalen zijn notoir verstoken van persoonlijkheid en charme. Bladeren blok muren en harde tegelvloer is de norm. Kamergenoten die elkaar alvorens in te leren kennen elkaar het voordeel van de mogelijkheid om persoonlijke en studiegebied behoeften te bespreken. Mis deze conversatie niet verwaarlozen. Door vooraf in het begin, zal het veel gemakkelijker zijn om een ​​gezonde, vriendschappelijke relatie te onderhouden;. Bij het overwegen van hoe de kamer te verdelen, zich realiseren dat de meeste hogescholen niet toestaan ​​dingen te worden opgehangen aan dorm room plafonds. Er zijn brandveiligheidsvoorschriften dat ze moeten voldoen aan, en opknoping plafond items zijn een van hen. Voor de fysieke scheiding van de ruimte proberen vouwdeurbeslagsystemen dat rond een bureau kan worden geplaatst. Dit creëert een eigen onderzoek ter plaatse en biedt zowel huisgenoten wat privacy. Andere opties voor de fysieke scheiding van de ruimte, zoals een gordijn, opgehangen aan een waslijn in de kamer, om de ruimte te verdelen. Dit lijkt misschien extreem, maar voor sommige huisgenoten, het creëren van een sharable ruimte gaat om een ​​groot deel van de privacy;. De sleutel tot het creëren van een deelbare ruimte in de slaapzaal is over communicatie, inrichting en privacy. Respect voor elkaars ruimte en onroerend goed zal wonderen voor het bouwen van een levenslange vriendschap te doen. Experimenteer met kleur coördinatie, beslissen wie wat zal brengen en onderzoeken of een fysieke scheiding van de ruimte die nodig is in het begin van de kamergenoot relatie.