heb je een vaatwasser luchtspleet nodig?

Denk aan de Noise

Overweeg Back Wash en vuil water

Denk aan de Health Savings

Beschouw het gebouw eisen van de code

Helpt bij het ontstoppen Drains

Een vaatwasser luchtspleet is een onderdeel dat wordt geïnstalleerd in veel van de nieuwere huizen en met de nieuwe modellen van vaatwassers. Een vaatwasser is waarschijnlijk te vinden in bijna elk huis vandaag. Het is een handig hulpmiddel voor het reinigen en ontsmetten van de gerechten die worden gebruikt in de loop van de dag en de week. Afwasmachines niet alleen wassen en te spoelen, maar zijn ook zeer geschikt voor het drogen van de gerechten met een verwarmd en warme, droge cyclus. Een luchtspleet wordt gebruikt om te voorkomen sediment, vuil en vet infiltreren in uw vaatwasser en schone vaat. Hieronder zijn een aantal redenen waarom je zou moeten overwegen om een ​​luchtspleet van uw vaatwasser.

Sommige dingen na te denken over zou het geluidsniveau zijn. Een luchtspleet zal helpen om een ​​aantal van de geluiden die worden gemaakt door de vaatwasser wanneer het de afwas te dempen.

hiaten Air doen hoewel stoppen met het vuile afvalwater uit om terug in de vaatwasser. De luchtspleet beschermt de vaatwasser van deze happening. Het zou verschrikkelijk zijn als uw afvoerleidingen van een aantal vreemde voorwerpen werden geblokkeerd en vervolgens riolering begon een back-up. Met de luchtspleet beschermt dit dat dit gebeurt. Je zou zeker niet willen dat een verbinding die doorkruist van uw vaatwasser om uw riolering. Het zou niet erg mooi zijn als de vuile vaatwasser water over kruisten in uw drinkwater systeem.

Zoals eerder met een luchtspleet genoemd, is zeker goed te gebruiken voor alleen gezondheidsproblemen. Het zou verschrikkelijk zijn als rioolwater begon een back-up in de vaatwasser. Het zou echt een vuile puinhoop en vervuilen het schone schotel water waardoor allerlei verschillende bacteriën in de vaatwasser aan te gaan en vul op de schone vaat. Dit is een recept voor een ramp en je zult nooit weten of uw gerechten echt worden steeds schoon genoeg.

Vaatwasser kunnen perfect geïnstalleerd om code, maar vele gemeenten en gemeenten vereisen nu een luchtspleet tegelijkertijd de vaatwasser worden geïnstalleerd. Als u een oude vaatwasser, heb je waarschijnlijk niet beschikken over een luchtspleet, maar als je het te vervangen, moet u een te installeren om de reglementen van uw plaatselijke bouwvoorschriften voldoen.

De luchtspleet daadwerkelijk helpt om de afvoer of leidingen die leidt naar uw vaatwasser ontstoppen. De luchtspleet is geïnstalleerd, zodat het kan ontladen in uw gootsteen. Als u ooit op uw vaatwasser hebt ingeschakeld en vervolgens vond een bos van deeltjes in de gootsteen na de afwas cycli klaar zijn, dit komt omdat de luchtspleet heeft de stukken van voedsel en andere stukjes van spullen gepompt in de gootsteen om de afvoerleidingen te wissen . Het is een grote component te hebben, omdat het echt doet voorkomen dat een huiseigenaar van de verplichting om elkaar alle leidingen te nemen te vissen uit blokkades die na verloop van tijd kunnen hebben ontwikkeld.