eetkamer lampen: types en functies

Inbouw Verlichting

blaker Lights

Kroonluchter

Opknoping plafondlamp

-Wall Mounted Candle Lights

Er zijn veel verschillende soorten eetkamer lampen, elk met unieke eigenschappen.

Verzonken verlichtingsarmaturen of verzonken kan verlichting produceren een relatief laag niveau van het licht. Het belangrijkste nadeel van dit type licht is dat het niet zeer helder licht produceert. In een eetkamer, maar dit soort schemerige omgevingslicht is meestal gewenst.

Blaker lampen zijn een uniek type wandlamp die is ontworpen om gerichte verlichting te creëren. Ze kunnen worden gebruikt in een eetzaal met een laag niveau van licht te creëren en om specifieke objecten of gebieden in de kamer die u wilt opvallen schijnwerpers. Blaker lichten doen uitsteken van de muur, zodat ze op ongeveer 72 inch van de vloer moet worden gemonteerd. Ze moeten ook de algemene inrichting van de eetzaal te passen, zodat ze niet opvallen.

Een kroonluchter is een uitgekiende belichting optie. Er zijn veel verschillende soorten kroonluchters, elk met een uniek design. De meeste gebruik maken van helder of gekleurde kristallen om het licht te compenseren en om reflecties en schaduwen op de muren, plafonds en vloeren. Kroonluchters zijn een van de meest populaire verlichting opties voor eetzalen, omdat ze zorgen voor een zeer verfijnde look. Kroonluchters kan duur zijn, en ze hebben ook de neiging om zwaar te zijn, zodat ze kunnen niet goed in gebieden met frequente stormen, zoals orkanen of aardbevingen.

Een opknoping plafondlamp is een standaard stijl licht dat ofwel een metalen koord of paal hangt. Stijlen variëren van retro tot conservatief modern, dus het zal gemakkelijk om een ​​die nauw aansluit interieur van uw eetkamer te vinden zijn.

Kaarsen zijn speciale lampen ontworpen om eruit als kaarsen. Veel van deze lampen kunnen worden gedimd om echte vlammen, die een intieme sfeer te creëren simuleren.

Bij het kiezen van het juiste type van verlichting voor uw kamer, rekening houden met de huidige inrichting van de kamer en het effect dat u wilt bereiken. De meeste soorten verlichting moet overeenkomen met de kleur of materiaal al in de kamer, al heb je geen zorgen te maken over dit met ingebouwde verlichting, die vlak tegen het plafond is gemonteerd.