eendracht druif

Sarah Van Arsdale doceert creative writing aan de New York University. Haar derde roman, Grand Isle, zal worden gepubliceerd in het voorjaar van 2012, door de SUNY Press, het was een finalist in de 2008 University of Michigan Novel Contest. Haar tweede roman, Blauw, won de Peter Taylor Prijs voor de Novel en werd gepubliceerd door de Universiteit van Tennessee Press in 2003, en haar eerste roman, Toward Amnesia, werd in 1996 door Riverhead Books gepubliceerd.

Zelfs als je niet in een klimaat dat een duik in de richting van de koelere temperaturen in de herfst neemt woont, kunt u nog steeds genieten van een bocht in de richting van kleuren die rijker, donkerder zijn, en dat de werkzaamheden op een heel andere manier dan de pastels en andere bleke schaduwen van de zomer.

Concord druif is zo’n tint. Onlangs hebben we gekeken naar een aantal van de lichtere kleuren: groen komkommer en koloniale blauw. We hebben dit zeer bijzondere schaduw van paars die zeker is om op te warmen elke ruimte, ongeacht de temperatuur buiten gekozen.

Concord druiven zijn die donkerder druiven die een bijzonder rokerige, zoete snap moeten ze, en die zijn een nietje in Noordoost-Amerika in deze tijd van het jaar. Door aanpassing van de kleur in een huis, dan kunt u ook oproepen van het gevoel van de herfst.

de druiven zelf te gebruiken als een versieren apparaat, kan je beginnen met een bowlful kunstig geplaatst op de tafel. De gasten zullen blij zijn om ze te plukken met druiven schaar aan het eind van de maaltijd, of, voor de meer formele diners, in tussen de gangen.

Deze schaduw van paars werkt het best met een lichtgele, een ivoren, of een romig wit. Een helder wit zal waarschijnlijk te hard te werken in overleg met Concord Grape, maar iets dat wordt opgewarmd met een aantal gele zal de rijkdom van de paarse compenseren zonder te kijken te schokkend.

Met elke kleur deze donkere, moet je heel voorzichtig zijn als je denkt van het gebruik van Concord druif op om het even wat groot, zoals een muur of een bank of andere grote meubelstuk. De kap is zo donker, dat zelfs een kleine muur geschilderd deze kleur de hele kamer zal verduisteren. Als je bent klaar om te proberen deze schaduw op een muur, probeer het op een muur die een raam kijkt, en hang een grote spiegel aan de wand om terug te reflecteren het licht uit het raam en nemen een deel van de muur de ruimte op hetzelfde tijd.

Of voor een andere look die nog steeds kunt u uw moed testen zonder donkerder de ruimte, zijn er bepaalde vormen van kunst die op een Concord druif muur bijzonder goed zou kijken. Oude natuur prints, zoals botanische tekeningen of foto’s van vogels, zal sterk staan ​​tegen een Concord druif oppervlak. Probeer framing ze in ivoor of crème frames en opknoping ze in een groep op de muur, op deze manier zul je ook een deel van de muur de ruimte, zodat de diepe tint de kamer niet zal domineren.

Als een accent, zal Concord druif een mooie rijke toon toe te voegen aan elke kamer. Uw kleine badkamer zal een plaats waardig van royalty met de toevoeging van handdoeken in deze kleur worden; een lichtgele bank met Concord druif kussens plotseling uitzien als een duurdere meubelstuk.

Druivengelei en Popsicles Ondanks Concord druif is een volwassen kleur, het toevoegen van elegantie toe aan uw interieur.