diy zwembad re-tegels en re-lining deel één

Re-Tegelwerk Uw Pool

Stap 1 – Giet het water en verwijder Old Tile

Stap 2 – Clean Up en Scrub de omgeving

Stap 3 – Breng Scratch Coat en Tile

Stap 4 – Grout

Stap 5 – Vul de Pool

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiële en industriële omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

Bespaart u tijd en moeite, en eindigen met een veiligere, meer bevredigende zwembad. Volg deze tips en instructies over hoe u uw zwembad tegels of liner repareren. In dit deel, we omgaan met re-tegelwerk. In deel 2 zullen we dekken re-voering.

Re-tegels je onder de grond zwembad is een tijdrovende klus, maar een van de gemiddelde doe-het-zelver kan bereiken met de juiste instructies. Uw zwembad zal onbruikbaar ongeveer twee weken of langer in de meeste gevallen, zo houden dat het erg vinden bij het starten van deze job.

Voordat u de re-tegels te starten, het zwembad moet volledig worden afgetapt van water. Verwijder de oude tegels en schraaplaag, handmatig met een hamer en beitel of met een pneumatische hamer. De kras vacht is het bindmiddel wordt gebruikt om de tegel vast te houden aan de betonnen schil van het zwembad.

Zodra alle van de tegel wordt verwijderd uit het gebied dat re-tegels nodig heeft, het schoonmaken van het puin en voor te bereiden het gebied voor tegels. Om het gebied prep, gebruik dan een oplossing van zoutzuur en water (10 procent zuur aan water ratio). Vul een plastic gieter met water en voeg dan het zuur, nooit zet het zuur in eerste.

Breng de oplossing om het gebied met een boot borstel of een borstel die geschikt is voor gebruik met zure oplossingen. Borstels van dit soort kan worden gekocht bij uw lokale hardware store.Once het gebied is grondig geschrobd, spoel alle oplossing weg met fris, schoon water. Zorg ervoor dat alle van de vloeistof afvoeren van het zwembad.

Om ervoor te zorgen uw tegel installatie niveau, gebruik dan een krijtlijn om het gebied te markeren. Meng de schraaplaag volgens de aanwijzingen van de fabrikant. Breng de schraaplaag aan shell van het zwembad met een troffel in een dikte van ongeveer 1/8-inch. Dienovereenkomstig aan te passen, zodat het blijft trouw met de bestaande tegel.

Breng de tegel, zodat het volgende string lijn. Als overtollige schraaplaag nodig heeft om uit de buurt van tussen de tegels worden afgeveegd, doe het nu, terwijl het nog nat en gemakkelijk te verwijderen. Een vochtige spons het beste werkt voor het verwijderen van de overtollige schraaplaag. Het is belangrijk om het gebied tussen de tegels vrij van een opbouw van scratch jas te houden, omdat dat gebied zal worden gevuld met grout. Wacht ten minste 2 dagen (of meer, afhankelijk van het weer) voor de schraaplaag te drogen voordat u voegen tussen de tegels toe te passen.

Meng de grout volgens de instructies van de fabrikant en beginnen met het aanbrengen van de specie tussen de tegels met een schone troffel. Veeg de overtollige specie met een vochtige spons om een ​​schone afwerking. Laat de mortel drogen minimaal 2 dagen (weer afhankelijk van het weer). Ik zou de steiger nog niet te verwijderen totdat u zeker weet dat er geen touch-ups nodig zijn.

Na het opruimen van al het puin en afbreken van de steigers, vul het zwembad met water tot het aanbevolen niveau.