diy veggie tuinen die de afstand te gaan

Maïs

komkommers

Peppers

tomaten

Sla

Spinazie

Bonen

uien

Tips voor betere Yield

onderwerpen

Suzy Kerr heeft een succesvol freelance schrijver sinds zijn afstuderen aan de Missouri State University met een graad in de journalistiek. Ze heeft gewerkt op dozens huis renovaties, de voltooiing van projecten van de garage herbouwt en asbestverwijdering om de installatie te douchen.

Er zijn tal van redenen waarom iemand zou kunnen kiezen om een ​​veggie tuin te starten. Niet alleen krijg je de voldoening van het kweken van je eigen eten, maar ook u kunt gezonde planten die vrij zijn van giftige stoffen zijn opleveren. Terwijl de meeste mensen genieten van deze eenvoudige voordelen, zijn er bepaalde eetwaren die uw veggie tuin nog rendabeler zal maken. Echter, met zo vele soorten planten op de markt, kan het moeilijk zijn om de juiste te kiezen. Gelukkig zijn er een handvol van de ideale eetwaren die gemakkelijk te kweken zijn en kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid van recepten, en The Home Depot biedt gratis doe-workshops over hoe je je eigen moestuin te beginnen, moet u deskundige hulp nodig!

Het idee van het planten maïs lijkt misschien ontmoedigend voor veel telers. Echter, veel maïs variëteiten, zoals zoete maïs, zijn gemakkelijk te planten en te bloeien tussen verschillende planten zones. Maar zorg ervoor dat de plant krijgt veel zonlicht en heeft veel opwaartse ruimte om te groeien. Maïs kan worden gebruikt in verschillende recepten en gerechten. U kunt de maïs te eten recht uit de stengel, kook ze, bakken, en zelfs barbecue het op de grill.

Komkommers zijn een van de meest veelzijdige planten beschikbaar. Niet alleen zijn ze gemakkelijk te kweken en te onderhouden, maar ook kunnen ze worden gebruikt in een verscheidenheid aan gerechten, waaronder salades, roerbak, toppings, soepen en zelfs hapjes. Bij het planten, zorg ervoor dat u voldoende ruimte voor groei te verlaten, zoals komkommers hebben de neiging tot het nemen van veel ruimte.

Paprika’s zijn een van de gemakkelijkste planten groeien. Ze gedijen in warmere klimaten en kan een verrassende hoeveelheid pepers per stengel opleveren. Nog beter, kunnen deze planten echt specerij, smaak en kleur toe te voegen zowat elk gerecht. Afhankelijk van het ras, kunt u zelfs drogen ze uit en gebruik ze als specerij voor hetere recepten of zelfgemaakte salsa.

Geen veggie tuin is compleet zonder een gezonde hoeveelheid tomaten. Voor een beter en veelzijdiger variatie, overwegen het kiezen van het snijden van tomaten voor uw tuin. Het snijden van tomaten zijn gemakkelijk te kweken en kan worden geplant in alle zones. Ze zijn ook de perfecte maat voor diverse recepten en kan worden gehakt voor stoofschotels, plakjes voor broodjes, gekookt saus, ingeblikte en voor later gebruik. Voor het beste resultaat, het bouwen van een ondersteunende structuur voor de tomaten naar boven in plaats van naar buiten te laten groeien.

Blaadje sla is een van de betere keuzes in de sla familie. Niet alleen bladsla gedijen in alle planten zones, maar ook dit ras is een hoge opbrengst en gedurende de gehele groeicyclus kan worden opgehaald. Natuurlijk, sla groot op salades, maar kan ook worden gebruikt om kleur en gezonde smaakstoffen toevoegen bepaalde gerechten.

In aanvulling op sla, het planten van boerenkool is een geweldige manier om meer textuur en smaak toe te voegen aan salades. Kale is gemakkelijk te planten en kan worden opgeslagen voor een grotere tijdsduur dan de gemiddelde sla steel.

Spinazie is een van de gezondste planten die u kunt toevoegen aan uw veggie tuin. Gelukkig, sommige soorten, zoals Olympia spinazie, zijn gemakkelijk te kweken uit zaad en hebben een hoge opbrengst. Spinazie kan in een aantal verschillende recepten en gerechten, waaronder salades, braadpannen, soepen en pasta worden opgenomen.

Bonen zijn ideaal voor de eerste keer veggie tuinders vanwege hun snelle groei cycli en het gemak van planten. Beans zijn er in tal van kleuren, formaten en vormen, waaronder snap bonen en provider. Het beste deel over het kweken van bonen is dat ze kunnen worden gegeten recht uit de stengel of gekookt in een aantal smakelijke recepten. Bonen kunnen worden geplant in alle zones, hoewel ze het best groeien in warme klimaten.

Uien zijn een must-have voor elke veggie tuin. Niet alleen zijn uien gebruikt in zowat elke denkbare recept, maar ook zijn ze gemakkelijk te kweken en oogsten. Uien zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren, dus kies een ras dat het beste past bij uw behoeften in de keuken. Ui kleurvariëteiten omvatten wit, geel en rood, terwijl de maten variëren van kleine beitsen uien tot massale cultivars.

Voordat het breken van de grond voor de nieuwe veggie tuin, zorg ervoor dat je grondig plannen van de ruimte. Het belangrijkste is, bedenk dan dat de bodem is koning. Bodem rijk aan voedingsstoffen zullen de groei stimuleren en resulteren in een beter eindproduct. Bovendien, zorg ervoor dat je de juiste ruimte uw planten te zorgen dat ze krijgen alle voedingsstoffen die ze nodig hebben. Tot slot, mix dingen en proberen om planten die elkaar aanvullen, zowel in de tuin en de keuken te halen.