diy gift gids 2015 vakantie

onderwerpen

Als het gaat om het geven van geschenken voor de DIYers in uw leven (of zelf!), Hebben wij u gedekt. Onze gids 2015 overspant het bereik van prijspunten van kleinigheidjes naar grote ticket items, en doe-het belang van elektrisch gereedschap te tuinieren. Kan niets om het werk te doen vinden? Bekijk onze Tool Gift Guide: 5 Hulpmiddelen we eigenlijk Gebruik of onze Holiday Gift Guide voor een huis Klusjesman.

Is de DIYer in je leven altijd buiten het werk? Deze jas gemaakt van 100 procent geschuurd stretch eend stof zal hen warm en droog zonder in te boeten beweging te houden, dankzij een bi-swing actie terug en gelede ellebogen die de mobiliteit te verbeteren. Rib gebreide storm manchetten en een gewatteerde tricot gevoerde capuchon met trekkoord sluiting houdt de kou buiten. Grote front borstzakken kunnen toetsen, een telefoon of kleine gereedschappen veilig te stellen. Verkrijgbaar in bruin of zwart tot maat 3X. Dickies Flex Zandstralen Stretch Duck Jacket beginnen bij $ 84,99

Hoe vaak heb je een mes alleen genoegen nemen met iets te dun, roestig, of dof nodig? Deze twee-delige set die past in uw zak wordt geleverd met 10 hulpprogramma messen voor efficiƫnt snijden in een oogwenk. Bij een lage prijs, het is de perfecte kous stuffer voor al uw DIYers. Beter nog? Het wordt geleverd met een levenslange garantie. Husky Folding Lock Terug Utility Knife Set, $ 7,88

Geef de groene duim in je leven dit elegante gieter en kunt u de voordelen van de bloemen te plukken of te produceren later. Een lange, slanke uitloop maakt het besproeien van een briesje. Houdt 1.5 liter. Roestvrij Gieter van Terrain, $ 38

Dit is een geschenk van de hele familie kan genieten – of alleen uw favoriete DIY bachelor. Grill en rook vlees en groenten, evenals bakken pizza en brood in de hoogwaardige keramische koepel met tweeledige roestvrijstalen flip roosters. Inclusief twee stevige ondergrond drop-down planken, aluminiumlegering geijkte top vent, en kar met vergrendeling rollers voor mobiliteit met een zware vinyl cover full-length. Pro Keramische Charcoal Grill van Vision Grills, $ 699

Laat je niet koud weer houden u van het invullen van uw outdoor klusjes of te genieten van het winterlandschap. Deze comfortabele hoodie heeft 4 kookzones voor uw borst, rug en nek aangedreven door een Nextec 12-volt batterij, compleet met een USB-poort om uw elektronica te laden terwijl je warm te houden. Omvat vier temperatuur instellingen: maximum, hoog, midden en laag aan te passen aan de voorkeur voorkeur. Craftsman Verwarmde capuchon met batterij en oplader, $ 179,99

Een puzzel is een van die instrumenten van de DIYer in je leven misschien niet hun handen op nog – maar het is handig voor alles van houtbewerking om aangepaste projecten rond het huis. Deze versie is boordevol functies, waaronder een knop lock-on die het mogelijk maakt continue werking aan vermoeidheid van de gebruiker en een hoge intensiteit LED-licht om het werk te verlichten verminderen. Ryobi 4.8-Amp variabele snelheid Orbital Jig Saw, $ 29,97

Nieuwe huiseigenaren en DIYers van alle niveaus zullen genieten van deze handige tool wanneer de tijd rijp is voor opknoping foto’s of het plannen van een renovatie. Met een verbeterd LCD-scherm, het debuten een nieuw Target Spotlight die oplicht op het scherm wanneer u de rand van een stud hebt gevonden. U kunt kiezen uit twee stud scan modi om de randen van hout en metalen studs. StudSensor HD55 Stud Finder van Zirkoon, $ 19,88

Wat is een doe-het-zelf-gids gift zonder een tool kit? Met twee sleutels, 52 stopcontacten, en een schroevendraaier met een verwisselbare bit set, deze set is perfect voor het begin DIYer. Gemaakt van gelegeerd staal met een Craftsman levenslange garantie. Craftsman 9-37.094 94 Piece Mechanic Tool Set Met Case, $ 79,90