deurknop keuzes

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiële en industriële omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

Het is misschien niet het eerste wat in je opkomt als je het ontwerpen van het uiterlijk van uw huis, maar het is het eerste wat uw bezoekers zien voordat het invoeren van uw nederige stulp. Ik heb het over de deurknop. Als je niet denkt dat de deurknop een belangrijke rol in home design niet speelt, ga je naar de deurknop gangpad bij uw lokale hardware winkel. Daar vindt u honderden verschillende vormen, afwerkingen en ontwerpen van deurknoppen zien.

De vier Soorten Deurknoppen

De deur knop op de voordeur van je huis is niet de enige die voldoende aandacht moet worden besteed. In werkelijkheid, moet elke deur in uw huis worden gegeven individuele denken over wat voor soort deurknop zou best past bij het doel. Je hebt vier types om uit te kiezen, met inbegrip van

Keyed Entree Deurknoppen

Dit type van de deurknop wordt bijna uitsluitend gebruikt op een buitendeur die leidt naar uw huis. Een sleutel is vereist om toegang te krijgen. In bepaalde bedrijfssituaties, kunnen verschillende binnendeuren ook worden vastgezet met vergrendelingen die met dezelfde sleutel.

Privacy Deurknoppen

Privacy deurknoppen zijn voorzien van een vergrendelingsmechanisme dat alleen kan worden vergrendeld en ontgrendeld vanuit de kamer. Dit type wordt traditioneel gebruikt op deuren die leiden naar slaapkamers, badkamers en andere ruimten waar privacy is een punt van zorg. Het vergrendelmechanisme wordt geregeld door een knop of hendel aan de deurknop.

Passage Deurknoppen

Passage deurknoppen worden geïnstalleerd op deuren naar kamers of doorgangen die geen privacy vereisen. De knoppen aan beide zijden kan de deur te openen, maar het kan ook op slot, omdat er geen sluitmechanisme gekenmerkt op dit soort deurknop. Dit type wordt meestal gebruikt op de speelkamer of slaapkamer deur van een kind.

Dummy Deurknoppen

Een dummy deurknop is er een die alleen wordt gebruikt voor esthetische redenen. Dit is normaal gesproken het geval is met openslaande deuren waar men is de primaire en de andere is alleen decoratief. De dummy knop saldi uit de blik van de dubbele deuren, hoewel slechts één wordt meestal gebruikt.

Deurknop Finishes en Styles

De keuze in stijlen en afwerkingen van deurknoppen is bijna eindeloos. Echt, er is een deurknop voor elke stijl van de deur. Populaire afwerkingen onder meer glas, tin, gepolijst messing, antiek messing, hout, chroom en brons. Styles ook het gamma lopen, uit Victoriaanse tijdperk handvatten om retro, van art deco tot modern.

Neem de tijd om echt te overwegen wat voor soort sfeer die u wilt je naar huis te stralen. Net als de perfecte band brengt een goed maatpak samen, kunnen de deurknoppen u kiest voor een soortgelijk resultaat te leveren.