dek schoner als een kiezel schoner: voors en tegens

De profs van het gebruik van een Deck Cleaner op uw Gordelroos

De nadelen van het gebruik van een Deck Cleaner op uw Gordelroos

Er zijn veel verschillende producten wanneer het proberen om een ​​geschikte s hingle schoner te vinden. Het houden van uw gordelroos is goede staat van onderhoud fysiek en cosmetisch is belangrijk voor het behoud van de levensduur van uw gordelroos. Echter, overmatige reiniging van uw gordelroos, en in het bijzonder het gebruik van schadelijke chemische stoffen kan mogelijk schadelijk zijn voor uw gordelroos en snel eroderen uw gordelroos duurzaamheid.

Met behulp van een dek schoner als een kiezel schoner is gedacht als een beter alternatief voor een aantal van de meer gevaarlijke reinigingsmiddelen die beschikbaar zijn.

Een van de beste deck schoonmakers beschikbare zuurstof bleekmiddel. Bleach in welke vorm dan ook is niet beschouwd als groen zijn. Echter, zuurstof bleekmiddel op basis van grondstoffen die food grade organische chemicaliën zijn. Zelfs met zijn groene eigenschappen, zuurstof bleekmiddel is een uitstekende en krachtige reiniger die meestal wordt geleverd in een poedervorm. Zuurstof bleekmiddel in zijn zuiverste vorm is gemaakt van waterstofperoxide en natriumcarbonaat. Zodra u het poeder met water te mengen, zelfs nog meer water, zuurstof en soda krijg je. De chemische sijpelt naar beneden in het hout en de zuurstof reinigt dan het hout verwijderen van de elementen van vuil, algen en schimmel diep in het hout.

Deze actie is uitstekend voor uw gordelroos ook. Hoewel het niet zo diep te reizen naar uw shingles zoals hout doet, zuurstof bleekmiddel nog kan het die moeilijk te verwijderen vlekken, mos en schimmel deeltjes van het oppervlak van gordelroos te verwijderen. Als je licht gekleurde gordelroos en hebben roestvlekken van nagels rennen uw dak, een zuurstof bleekmiddel schoner is in staat om het verwijderen van de roest vlekken.

Het beste ding over het gebruik van een zuurstof bleekmiddel schoner is dat het niet giftig. Geen kwaad kan worden gedaan om u of uw planten en struiken als de stofzuiger komt in contact met hen. Zuurstof bleekmiddel is in tegenstelling tot chloor, terwijl je moet ervoor zorgen dat u zijn uitgerust met beschermende handschoenen aan en draag. Je hebt ook om ervoor te zorgen uw struiken is bedekt met plastic of hout om het chloor bleekmiddel van hen te vernietigen te houden.

Hoewel zuurstof bleekmiddel is een uitstekende schoner, zal het nog steeds een beetje schrobben om hardnekkige vlekken te verwijderen vereisen. Omdat uw dakspanen gemaakt van asfalt en gravel granules een bepaald gebied schrobben te hard zal de granules losgemaakt worden en blootstellen oppervlak ze zijn ontworpen om te beschermen. Hierdoor kan de Excelled groei van schimmel en mos op de blootgestelde gordelroos.

De zuurstof belletjes hebben diep doordringende eigenschappen. Dit is goed als je het schoonmaken van uw houten dek. Echter, op gordelroos, kan een ernstig probleem vormen als het dak niet goed gespoeld. De zuurstof bleekmiddel zal blijven werken op uw dak te eten weg bij vuil en grind zelf. Indien het dak niet grondig gespoeld en regen komt na een week of zo, zuurstof bleekmiddel verder geneigd werken door interactie met het regenwater.