decoreren van een kinderkamer met vis

Jessica Ackerman is een freelance schrijver met uitgebreide kennis van het interieur esthetiek, decoreren en feng shui. Ze heeft geschreven over alles van “groene” decoreren aan het ontwerpen van een slaapkamer voor uw tiener rockster.

Het verfraaien van een kinderkamer is altijd leuk. Met zoveel opties voor decor, kan het moeilijk zijn om een ​​beperking van één thema of idee. Voor een grillige en kleurrijke decor, het verfraaien van een kinderkamer met vis is een goede keuze. Er zijn veel manieren om vis te nemen in decoreren regeling van de ruimte, dus gebruik dan de onderstaande tips te decoreren te maximaliseren;. Walls

Voor de ultieme vis muur decor, overweeg dan opknoping behang dat een echte leven, onderwater scène verbeeldt. Specialty wallpaper fabrikanten bieden vaak deze muur decor panelen in verschillende maten. Hang de panelen op een muur, of wikkel ze rond op aangrenzende muren. Dit zorgt voor de meest realistische vis decor mogelijk. Als kleurrijk, zijn cartoon vis de voorkeur boven hun reële tegenhangers, een wallpaper grens of geschilderde stencil met vis is een makkelijke optie. Stencil langs de bovenkant van de muur of op een stoel rail hoogte voor een leuke look. Een grote muurschildering is ook een optie als de decorateur is getalenteerd op vrije hand schilderen. Een licht blauwe muur achtergrond is meestal de beste manier om een ​​vis muur decor te accentueren;. Linens

Bij het kiezen van beddengoed voor een vis thema slaapkamer, op zoek naar platen die de gewenste stijl voorzien. Als de kamer neemt een meer realistische benadering, zijn er onderwaterthema beddengoed dat look kan complimenteren. Er zijn echter vele grillige vis patronen om een ​​minder serieuze benadering van vis versieren accent. Thema dekbedden en dekens ook helpen om de vis thema rond de kamer te trekken. Online retailers en speciaalzaken linnen winkels zijn meestal de beste plaatsen om een ​​verscheidenheid aan vis thema beddengoed te vinden. Als vis lakens en slopen niet gevonden kan worden, kiezen voor beddengoed in een lichtblauwe of aqua kleur die overeenkomt met een aantal van de andere vissen decor in de slaapkamer;. Accessoires

Er is geen tekort aan vis accessoires als het gaat om de ruimte van een kind decoreren. Fish switch platen kunnen een geweldige kennismaking met de kamer, terwijl vis thema gordijnen en lampenkappen helpen trekken het oog rond de ruimte. Fish kussens voor het bed, een vis thema kleedje, en ingelijste vis prenten zal ook allemaal helpen om de sfeer in de kamer te creëren. Als het kind oud genoeg is om te zorgen voor een levend dier te nemen, overweeg dan het toevoegen van een aquarium of een Beta vis in een kom, om het thema tot leven komen nog meer;. Alternative Fish Decor

Hoewel de meeste kinderen goed zou doen met een grillige of onder de zeevis decor, zouden sommige kinderen ook genieten van een andere kijk op vis decor. Voor het kind dat de visserij geniet, overweeg dan het verfraaien van de kamer met hengels, aan te pakken dozen en posters van vissoorten. Dit meer outdoor benadering van vis decor is niet voor iedereen, maar het zal een beroep op een aantal kinderen. Praten met het kind om te bepalen welk type van vissen decor is meest aansprekende zal het giswerk uit van de slaapkamer behangen;. Het verfraaien van een kinderkamer met vis is een leuke benadering naar de slaapkamer decor. Beslissen over de gewenste uitstraling, zoek passende decoraties en beddengoed, en hebben plezier met het maken van een kleurrijke en aantrekkelijke ruimte. Klik hier voor de kinderen die betrokken zijn bij het helpen met het decoreren voor een nog meer spannende ervaring.