decoreren deuropening afwerking met keramische tegels

Stap 1 – Voorbereiding

Stap 2 – Het kiezen van de Tegel

Stap 3 – Plaats de Tegel

Stap 4 – Grout

Er zijn vele manieren om keramische tegels in de badkamer of keuken gebieden van het huis, en je kunt ze zelfs gebruiken in ambachten. In plaats van hen naar de badkamer muren en vloeren te dekken of een keuken backsplash, gebruiken deze tegels om deuropening stuwing te dekken. In de meeste huizen, de trim rond een deur is vlakte en mist karakter, maar keramische tegels kan geven. Volg de onderstaande stappen om een ​​decoratief deur reis met keramische tegels te maken.

Wanneer je werkt met keramische tegels, kan het een rommelig project geworden. Bij het toevoegen van tegels te trimmen, moet je aan de muur en de deur te beschermen. Open de deur en houd de kunststof plaat tot het. Wikkel het rond en dan tape op zijn plaats. U kunt de plastic bekleding als je moet.

Plaats plastic rond de buitenkant van de bekleding met behulp van schilderstape. Ook plaatst plastic op de vloer in de voorkant van de plaats waar u werkt. De bekleding van de deur kan vuil worden na verloop van tijd, en een schone ondergrond het beste is voor het naleven van keramische tegels. Spray de trim met oppervlaktereiniger, en veeg af met een schone doek.

Je moet keramische tegels dat de breedte van de trim past gebruiken. Deze kunnen ofwel 1 tegel of 2 kleinere. Ze kunnen elke kleur of ontwerp je wilt zijn. Sommige kleinere tegels zullen komen met elkaar verbonden door gaas. Dit zijn doorgaans grotere vellen dus je zal moeten om ze te knippen met de schaar om de grootte die u nodig hebt. Het metaalnetwerk helpt de tegel te houden aan de kleefstof. Altijd droog past de tegel om een ​​nauwkeurige telling van hoeveel je nodig hebt.

Wanneer u tegel normaal te hangen, je ruimte ze uit elkaar, maar dit is een persoonlijke keuze bij het gebruik daarvan trim te dekken. Als u ervoor kiest om dit te doen, gebruik maken van een afstandhouder. Op elke tegel, gelden lijm met behulp van de plamuurmes. Controleer de achterzijde is bedekt met een dunne laag. Druk op de tegel op zijn plaats op de trim, en houdt de druk op het voor een paar seconden. Ga door het toevoegen van de keramische tegels, totdat de trim bedekt is. Wanneer u klaar bent met het plaatsen van de tegels op de muur, kunt u de afstandhouders verwijderen.

Mortel wordt gebruikt om de ruimtes te vullen zodat water en vocht de wand of vloer eronder niet zal bereiken. Het helpt ook om de panelen op hun plaats te houden en zorgt voor een strak uiterlijk. Het is een stijl keuze. Als u ervoor kiest om het te gebruiken, volg dan de instructies op het mengen van de container. Gebruik een vlotter aan de voeg verspreid over keramische tegels en de ruimtes te vullen. Gebruik een vochtige spons te vegen van de tegel aan de voeg van het oppervlak te verwijderen, maar laat het in de ruimtes. Om te eindigen, verwijder alle van de plastic.