de bouw van een douche pan, die niet zal lekken

Stap 1 – Zet de ondervloer

Stap 2 – Rough Stel de Drain

Stap 3 – Helling the Shower Pan

Stap 4 – Breng een laag mortel

Stap 5 – Installeer de waterdicht membraan

Stap 6 – Breng een tweede laag mortel

Stap 7 – Tegel the Shower Pan

Stap 8 – Breng Final Sealant

Als u uw douche pan onjuist installeren, kan je eindigen met een douche, die is lekkende. Door het volgen van een paar eenvoudige tips en het installeren van een lekvrije douche pan de eerste keer, zal je jezelf tijd en geld besparen op de lange termijn.

U wilt ervoor zorgen dat u een solide ondervloer op zijn plaats. De meest gebruikte ding is steunplaat. Een solide ondervloer maakt het gemakkelijker om de rest van het werk.

Dit is de eerste stap om ervoor te zorgen dat u niet eindigen met een lekkende of slecht gedraineerde douche pan. Als u ruw stel de afvoer hoger dan de afgewerkte vloer zal zijn, zal het water niet in staat zijn om goed uitlekken en zal waarschijnlijk zwembad op uw douchevloer, eventueel overlopen op uw badkamervloer. Vanwege dit wilt u ervoor zorgen dat de afvoer gelijk met de afgewerkte vloer zal zijn. Zorg er ook voor dat je een goede douche drain te gebruiken, want het heeft een tweede, lagere afvoer naar het water dat kan sijpelen naar beneden te vangen.

Ervoor zorgen dat uw douche pan is schuin in de richting van uw afvoer is van essentieel belang om lekken te stoppen en ervoor te zorgen dat er geen water bundelen in de douche pan en uiteindelijk morsen naar uw badkamervloer. U wilt dat uw vloer tot helling van ten minste ¼-inch per voet. Zodra u de helling die u wilt, spijker ¾ X ¾ inch float strips hebben berekend aan de rand van de douche pan voor begeleiding. Vervolgens hebben betrekking op de vloer met dakleer en vervolgens een laag van draad lat, geniet plat.

Omdat je het aanbrengen van een dunne laag, meng de mortel met een latex additief die kracht zal toevoegen aan de mix, in plaats van water. Na mengen de mortel, breng een laag aan de douche pan. Laat overnacht drogen.

Meet en snijd het membraan naar de douche pan te passen, om ervoor te zorgen dat u toestaan ​​dat voor 8 of 9 extra centimeters, zodat het deel weg kan gaan van de muren. Plaats het membraan in de douche pan, het neerklappen van de hoeken. Knip het gat voor de afvoer. Zodra het is op zijn plaats, bevestig de membraan naar de muur aan de top met behulp van nietjes. Tussen de lagen van hoek vouwen afdichtmiddel om het membraan stevig vast tegen de muur blokkering.

Breng de tweede laag mortel opnieuw schuin geplaatst afvoer. Laat het drogen.

Solliciteer thinset en vervolgens tegel uw douche pan. Zodra u de tegels hebt toegepast, dan grout.

De laatste stap naar het maken van uw douche pan lekvrij is de toepassing van de kit. Gebruik een grout sealer op de tegelvloer en zorg ervoor om regelmatig opnieuw toe te passen aan uw douche pan lekvrije houden. Zorg ervoor dat de kit afdichting langs de muur en de vloer ook te behouden.