creëren van de perfecte garage muur organizer

Een garage muur organizer houdt uw gereedschap en garage items georganiseerd en gemakkelijk toegankelijk. Het creëren van je eigen pegboard organizer is een grote doe-het-zelf-project en kan in een korte tijd worden afgerond. Om te beginnen, het verzamelen van de volgende materialen

Opknoping Your Wall Organizer

Kies eerst de ruimte aan de muur te worden gebruikt in uw garage en meten om de grootte van uw ophangbord bepalen. Met behulp van een potlood, markeer de muur waar de furring strips zal worden gehecht. Bevestig de furring strips in de noppen in de muur. Als u niet in staat om studs te vinden zijn, gebruik dan een anker schroef geschikt om het materiaal van de wand gewogen om het gewicht van het project te dragen. De furring strips moet ongeveer worden gespreid 2 ‘uit elkaar. (Let op: Als de muur organisator gaat om een ​​grote hoeveelheid gewicht te dragen, wilt u misschien meer furring strips te gebruiken voor stabiliteit.)

Vervolgens wordt via de gaten in de pegboard schroef de pegboard in de furring strips. Zorg ervoor dat u een wasmachine te plaatsen tussen de pegboard en de kop van de schroef.

Last, hang haken en klemmen in de gaten voor gereedschap en andere items. Controleer of die stevig op zijn plaats en dan beginnen met het organiseren van uw gereedschap. Mocht u behoefte aan meer ruimte organiseren, herhaal het proces met een extra pegboard.