bepalen wat de beste auto wax voor uw voertuig

Synthetische Wax Versus Natural Types

Liquid Versus Paste

gekleurde Wassen

Waxen uw auto is een belangrijk onderdeel van de bescherming van de finish en het voorkomen van roest en corrosie, maar het bepalen van de beste auto wax voor uw voertuig is niet altijd een gemakkelijke taak. Er zijn vele soorten en variëteiten van wax beschikbaar zijn voor uw auto, en het kiezen tussen de vele opties kan ontmoedigend lijken op keer.

Het type auto wax u kiest voor uw voertuig zal meestal afhangen van uw voorkeur voor een type wax (vloeistof of pasta) en hoeveel werk je bereid om in waxen uw voertuig te zetten zijn. Met dat in gedachten, hier is enige vergelijking informatie over de verschillende soorten wax waaruit u kunt kiezen, zodat u zal worden gewapend met de gegevens die u nodig hebt om een ​​betere beslissing te nemen.

In het algemeen, autowas komt in twee soorten: natuurlijke en synthetische. Natuurlijke autowas is meestal gemaakt van de bladeren of zaden van de natuurlijke planten of bomen. In sommige gevallen kan het worden vervaardigd uit bijenwas. Bijvoorbeeld carnauba is een populaire vorm van natuurlijke was die vaak wordt gebruikt op oudere antieke auto’s en high-end showroom voertuigen. Sommige auto-eigenaren de voorkeur aan dit soort wax zoals het is meestal zachter en minder schurende. Het vereist meer en polijsten, maar de glans en glans die wordt verkregen met natuurlijke wassen meestal veel natuurlijker en aantrekkelijk voor het oog.

Het nadeel van veel natuurlijke wassen is dat ze vaak nodig een wrijven verbinding worden gebruikt voor de wax wordt toegepast om krassen te verwijderen en wervelingen in de verf. Dit wordt beschouwd als een old-school soort waxen methode en vereist veel meer werk.

Anderzijds hebben moderne techniek en productiemethoden kunnen de stappen van het aanbrengen van een camping en wrijven wax combineren in één geweest. Moderne synthetische afwerkingen te helpen om zich te ontdoen van fijne krassen te krijgen en de conditie van de verf met olie-additieven. Dit maakt de noodzaak van het wrijven verbinding overbodig. Synthetische wassen ook toestaan ​​dat auto-eigenaren om een ​​glanzende, wet look glans op hun voertuigen te bereiken. In het algemeen worden synthetische wassen als gemakkelijker te gebruiken dan natuurlijke types.

Aan de andere kant, sommige mensen klagen dat synthetische was schijnt niet zo authentiek of natuurlijk als die verkregen met natuurlijke bijenwas en carnauba wassen.

Een andere keuze die je moet maken bij het kiezen van een wax voor uw voertuig is of u wilt een vloeistof of wax gebruiken. Als je zal gaan met een natuurlijke autowas, zul je weinig keuze dan een wax te kiezen. Aan de andere kant, als je zal gaan de synthetische was route, zijn er vele uitstekende vloeibare auto wassen en poetsmiddelen die gemakkelijk toe te passen zijn en kan snel worden afgeslepen met een droge handdoek of boenmachine.

Veel mensen hebben uiteenlopende resultaten met gekleurde wassen voor hun voertuigen hadden. Terwijl sommige mensen zijn in staat om een ​​exacte kleur match voor de verf op hun voertuig te vinden, hebben vele anderen ervaren slechte resultaten omdat de kleur van de was de verf op de auto niet goed op elkaar afgestemd. Daarom, als u van plan bent over het gebruik van een gekleurde wax, moet u altijd de was te testen door het aanbrengen van een zeer kleine hoeveelheid op een onopvallende deel van uw voertuig. Beter nog, kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige carnaubawas of synthetische was en vergeet over het proberen om de kleur aan te passen.