afvoer lek reparatie

items Vereiste

Stap 1: Bevestiging van de Lek

Stap 2: Schakel Watervoorziening

Stap 3: Controleer de Pipes

Stap 4: Vervanging

Stap 5: the Pipes aanpassen

Stap 6: Definitief Controle

Er zijn veel drain lek reparatie bedrijven en freelancers beschikbaar op een afstand van een oproep van die kan helpen stoppen met de ongebruikelijke overstromingen van de vloer. Indien de juiste apparatuur beschikbaar is, de rectificatie kan door de eigenaar zelf alleen door het kennen van de eenvoudige basis en derhalve besparen op de kosten. De storing gebied kan worden ontdekt door louter het controleren van de aansluitingen. De meest voorkomende reden voor lekkage wordt los schroeven aangedraaid wanneer de P-trap verbindt met het lichaam. Andere problemen kunnen gebroken delen, verstopping van de afvoer leidt tot overstromen omvatten, gebarsten zeehonden enz. Volg de volgende stap voor stap procedure.

Bevestig de lekkage locatie door het controleren van het stroomgebied. Het laatste punt is waar het water uit komt. Diagnose van de locatie voor gekantelde punten, gebroken gewrichten of knapte leidingen. Eens de juiste bron is vastgesteld, kan de afvoer reparatiemechanisme worden begonnen.

Sluit het deksel op de watertoevoer naar de waterstroom naar de afvoer. Dit zou goede verwijdering van het deel mogelijk. Voorkom dat nat van elke druppelend water stagneert zou zijn geworden.

Threads houden de leidingen intact en op zijn plaats. Met behulp van de sleutel, draai de moer die eraan verbonden zijn en te controleren op scheuren op het interieur en het exterieur. Als de leidingen zijn prima, kijk naar de draden die kunnen worden verbroken als gevolg van slijtage.

Dit zal afhangen van het probleemgebied. Als werd gevonden dat de schroefdraad, de moeren vervangen door het verwijderen van de oude (schuif de moer van de staart kant). Anderzijds, als het de buizen, dan nieuwe leidingen die overeenkomt met de lekkende deel moet worden geplaatst.

De nieuw aangesloten gewrichten worden aangepast dat er geen knikken die de waterstroom kunnen blokkeren. Nut wordt de belangrijkste aansluiten punt, moet goed worden vastgezet. De joint compound zou het gebied verder te versterken betere hulpprogramma tegen lekken.

Herstart de watertoevoer langzaam om het water weer stromen. Bewaak het gerepareerde gebied voor eventuele lekken. Door het openen van de afsluiter langzaam, wordt de druk geleidelijk overgedragen aan de leidingen te breken wanneer het probleem niet opgelost voorkomen. Als de stappen correct zijn uitgevoerd, moet het niet zijn.

De drainagebuizen zijn bedoeld om zware hoeveelheden water dragen regelmatig. Zij moeten schoon worden gehouden te allen tijde. Door hun kleinere afmetingen, soms de stroom kan worden geblokkeerd door deeltjes. Dit leidt tot overloop van het achtereinde zodra de buis volledig verstopt. Onder een dergelijk geval zou de verstopping te verwijderen met vacu├╝mpompen.

Als het probleem nog niet is opgelost, kan er een technisch probleem dat de loodgieters zouden kunnen identificeren. Bel een van hen om de klus te klaren.