aanrecht materiaal: corian vs. betonsteen

Corian

Engineered Stone

Wanneer remodelleren van uw keuken, is het belangrijk om aanrecht materialen die betaalbaar, visueel aantrekkelijk en duurzaam zijn kiezen. Corian en betonsteen zijn 2 materialen die zeer populair zijn met de recente renovaties. Als je probeert om te beslissen welke past bij uw stijl en budget beter, hier is wat informatie om u te helpen kiezen.

Corian is gemaakt van polyester, maar ziet er zeer vergelijkbaar met natuursteen en is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Een van de grootste voordelen van dit materiaal is dat het kan worden gemaakt om bepaalde aanrecht ontwerp passen, in plaats van te snijden. Het is duurzaam, veelzijdig, en wordt geleverd in 3 verschillende afwerkingen. Hoewel het een strak uiterlijk, is veel goedkoper dan materialen zoals graniet. Het is eenvoudig om mee te werken en te installeren en is moeilijk te kraken of schade.

Engineered steen is een zeer populair materiaal voor werkbladen, vooral vanwege de sterkte en duurzaamheid. Harsen worden toegevoegd om niet alleen stabieler, maar ook om te voorkomen brandwonden, vlekken en krassen. Ze zijn zeer gemakkelijk te onderhouden en kunnen worden afgedicht voor verdere bescherming. De prijs is de keerzijde echter voor dit specifieke materiaal. Engineered steen is relatief duur om te kopen en kan ook prijzig te installeren.