voorkomende fouten bij het gebruik van mokers

Sledge hamers kunnen bruikbare hulpmiddelen in de juiste situaties. Als u door middel van gipsplaten of metselwerk te krijgen, kan een moker een eenvoudige oplossing te bieden. Vele malen, hoewel, voorhamers kan meer schade dan de bedoeling veroorzaken. Hier zijn een paar eenvoudige tips om dit te voorkomen;. Gewicht; Sledge hamers zijn verkrijgbaar in verschillende gewichten. Je kunt ze vinden van 1 ½ pond tot 30 pond. Een kleine taak zal een grote voorhamer niet nodig. Vele malen mensen zullen een voorhamer in hun tool schuur en gewoon aannemen dat het zal werken voor wat hun behoeften zijn,. Als u een voorhamer op gipsplaten dat ook wordt gewogen, kunt u schade aan de omliggende items veroorzaken, zoals buizen, bedrading etc. het gebruik van een hamer, die te klein is om zoiets stenen te verwijderen kan aanzienlijk langer duren met een lichte hamer,. Beheersing het gewicht van een zware hamer kan moeilijk zijn ook. Zorg ervoor dat u het kiezen van een gewicht dat zinvol is met uw project. Er is geen zin in hebben om achter te gaan en iets dat voorkomen had kunnen worden in de eerste plaats vast te stellen, en er is geen zin om urenlang op een project dat slechts twintig minuten had kunnen nemen;. Strike Force; Als we zien dat mensen met behulp van een voorhamer in films en op televisie zien we beelden van mensen zetten een veel kracht in de swing en grommend als ze toeslaan. Dit is echt niet nodig. De hamer kan zwaar zijn en kunnen meer kracht nodig dan je zou gebruiken met een gewone hamer, maar zetten al uw lichaamsgewicht in om iets kan niet alleen schade aan het item dat u werkt veroorzaken, maar kan je lichaam verwonden ook .; de sledge hammer is ontworpen om een ​​brute kracht van gewicht te dragen in het hoofd op zijn eigen. Het is niet een enorme daad van kracht nodig hebben om correct te gebruiken. Voordat u begint hameren op iets, krijg je een goed gevoel voor de voorhamer. Breng het naar beneden een paar keer op iets dat niet zal worden beschadigd. Ga naar buiten en breng de hamer tot op de grond een paar keer, in een met gras begroeid of vuil gebied om schade aan de betonnen trottoirs en opritten te voorkomen. . Strike Afstand,, dit zal u een nauwkeurig beeld van de slagkracht van de hamer heeft, en hoeveel spierkracht je nodig hebt te geven Staande te ver weg van het project waaraan u werkt zal grote invloed hebben op hoe effectief de hamer zal zijn. Als je te ver weg vindt u het risico dat u zich verwondt terwijl omlaag brengen van de hamer. U kunt ook niet het volledige staking kracht die nodig is voor de baan te krijgen. Permanent te dicht kan net zo slecht zijn. Voordat u begint met het gebruik van uw voorhamer, krijg je een goed beeld van hoe dicht je moet zijn om het project voordat u begint.