versieren van een badkamer raam

Stap 1: Meet

Stap 2: Aankoop Materials

Stap 3: Installatie

Stap 4: Hang zon catcher

Stap 5: Leg Kaarsen

Stap 6: Hang Gordijnen

Versieren van een badkamer raam is vaak een uitdaging, en huiseigenaren willen dat hun badkamers naar een plek om te ontspannen zijn. Het verfraaien van de badkamer raam is een kleine stap die een enorme impact zal maken. Met een paar eenvoudige items, een beetje creativiteit en veel vastberadenheid, kunt u uw badkamer raam beter dan een interieurontwerper ooit zou kunnen versieren.

Met behulp van het meetlint, meet je raam, en noteer de metingen.

Met behulp van het venster metingen, kies dan een paar vitrage die zowel overeenkomt met uw badkamer interieur en past bij uw raam. Niet nalaten om het gordijn staaf en beugels kopen voor opknoping uw raambekleding. Misschien vindt u gordijn tiebacks die passen bij uw gordijnen, maar indien mogelijk, de aankoop van kristal of kralen gordijn tiebacks. Ze reflecteren licht meegeven van warme, natuurlijke gloed aan een kamer. Bij de aankoop van uw zon catcher, een ontwerp dat u bevalt is aanvaardbaar, maar overwegen de aankoop van een kristal zon catcher. Crystal zon catchers maak een mooie lichte vertoning in een zonovergoten venster. Uw votiefkaarsen kan worden geparfumeerde of ongeparfumeerde, met of zonder een houder. Schaf genoeg kaarsen aan de lengte van uw vensterbank overspannen. U zult berijpte venster film nodig heeft voor privacy. Als uw badkamer raam al is mat, laat de glasfolie.

Gebruik je meetlint, meet je gordijn staaf en centreren het nu 4 inch boven het raam. Gebruik een potlood om de muur waar u de hardware wordt geïnstalleerd te markeren. Gebruik je boor piloot gaten te maken voor de spijkers of schroeven (afhankelijk van waar u met uw haken aan te schaffen). Bevestig de beugels aan de muur. Bepaal de hoogte waarop u wilt het gordijn tiebacks installeren en markeer de wand 2 inch terug van de rand van het venster of trimmen. Gebruik je boor piloot gaten te maken, en bevestig de tiebacks aan de muur. Als u glasfolie hebt aangeschaft, volg dan de instructies van de fabrikant voor de toepassing van het aan uw raam.

Na instructies van de fabrikant, hang je zon catcher in het venster. Plaats het zo dat het wordt ongehinderd door het raamkozijn. Laat het lage hangen genoeg zodat de gordijnen, wanneer deze wordt geopend, zal niet de zon catcher uit het zicht te blokkeren.

Plaats uw votiefkaarsen over de vensterbank. Ruimte uit elkaar zodat ze aantrekkelijk.

Plaats de gordijnen op de stang en plaats de stang in de beugels. Voor een stijlvolle inrichting, trek beide gordijnen naar één kant met behulp van tieback. Experimenteer met beide tiebacks om te bepalen welke opstelling het beste uitziet. Als alternatief kunt u een gordijn te trekken aan de ene kant en trek de andere gordijn naar de andere kant. Hoe dan ook, zorg ervoor dat de zon catcher is in zicht.

Nu bent u klaar. U heeft een sfeervol ingerichte badkamer raam dat brengt in het licht en geeft glans aan de ruimte gemaakt. Het beste ding over het is dat je deed het zelf.