versier je mantel met een spiegel

Het verfraaien van een Mantle

Het gebruik van een Spiegel

Een mantel is het middelpunt van elk gezin ruimte, en een spiegel hebben atop het de illusie van een expansieve ruimte creëert. Zelfs als het herbergt een faux open haard of helemaal geen, een mantel trekt nog steeds de aandacht van de gasten en familieleden. Een kamer met een mantel die een spiegel mist lijkt onvolledig, tweedimensionaal, terwijl men met een spiegel maakt de kamer uit te breiden. Zijn reflecterende vermogen brengt de hele kamer samen binnen het kijken glas, het verbergen van de muur achter hem in het proces. Verfraaien van uw mantel met een spiegel biedt zowel een praktisch en een stijlvol alternatief voor een foto, opknoping of schouw.

Of de mantel bevat een echte open haard, houtkachel, gas open haard of gewoon sier, het creëert een warme ruimte die perfect is voor het versieren. De gehele wand waarnaast de mantel ligt leent zich voor het ontwerp van een comfortabele haard. Boekenkasten aan beide zijden van de mantel omlijsten het middelpunt van de kamer, terwijl het verfraaien van de mantel zelf staat open voor vele mogelijkheden. De muur net boven de mantel lijkt kale toen vertrokken undecorated. Om die reden pleit voor een foto, tapijt of een andere hangen of spiegel in de ruimte op te vullen. Vaak een klok in het midden van de mantel. Naast het versieren van de muur, de slimme plaatsing beeldframes, candelabras of andere draagbare voorwerpen aan beide zijden van de mantel aan het ontwerp toevoegt.

Een spiegel geeft niet alleen een spiegel voor reflectie. Ongetwijfeld, de belangrijkste functie tenminste boven een mantel-is om de illusie van een expansieve ruimte te creëren. De meeste mensen zijn bekend met de illusie van oneindige reflectie wanneer twee spiegels tegenover elkaar worden geplaatst. Wat beeld verschijnt in één wordt weerspiegeld in de andere en weer terug en zo verder tot in het oneindige. Een spiegel boven de mantel niet dit effect te creëren, maar het doet afspiegeling van de kamer als geheel en de indruk dat het veel groter is dan het in werkelijkheid is te creëren. Een spiegel op een mantel kan een kleine familie kamer en maken het lijken twee keer zo groot. Met de juiste verlichting en een zachte sfeer, vooral bij het branden van een brand-de gloed van de lichten en de flikkering van de vlammen dansen in de spiegel en worden overal in de kamer.

Een andere truc is om de spiegel te positioneren, zodat het een beetje in de richting van de vloer kantelt. Een iets gekanteld spiegel pikt licht van tafellampen, en tijdens de kerst, wanneer de boom is gloeiend met verlichting en decoratie en het vuur gaat, de mantel spiegel vangt alles en stuurt het terug. Het creëert een magische sfeer.

Er zijn talloze manieren om een ​​mantel versieren, opknoping van een afbeelding of tapijt te vullen van de ruimte met een decoratieve klok. Een spiegel, maar heeft mooie filler voor de lege ruimte op de muur en opent de kamer enorm. De reflecterende vermogen kan een kleine ruimte te maken lijken veel groter en creëren een gezellige, goed verlichte sfeer, zelfs wanneer er weinig licht is.