vermommen uw septic tank omslag: 3 ideeën

Septic tanks zijn een basisbehoefte voor het platteland woningen goed te laten functioneren. Maar net te denken van het septische systeem is vervelend voor de meeste mensen. De meeste septische systemen draaien voor vele jaren zonder onderhoud, maar als er een probleem optreedt is het essentieel dat u de septic tank deksel snel kunt terugvinden. Hier zijn drie vermommingen voor uw septic tank cover die zal je helpen herinneren waar het is.

oude band

Kies een band groter is dan het deksel van de tank. Bedek het gat aan de ene kant met schroot multiplex of plaatwerk. Boor vervolgens gaten in de band en voeg touw handgrepen. Stel de band over het deksel, vullen met aarde en planten van bloemen.

Wood lade Rock Garden

Monteer een houten dienblad, groot genoeg om je tank deksel plus een aantal, met behulp van schroot multiplex en twee door fours te dekken. Boor gaten in de twee door fours en voeg touw handgrepen. Stel de lade over de deksel tank en het creëren van een rotstuin in en rond de lade te mengen in het landschap.

Beeldhouwwerk

Plaats een sculptuur, goed het dit wensen, hond huis of vogel fontein op het deksel van de tank. Een goede vermomming zal opgaan in het landschap, gemakkelijk te verwijderen, en u helpen lokaliseren van de septic tank dekking in geval van nood.