vergelijk kookeiland plannen

Zoek en vergelijk door gebruik

looks

Wanneer u begint met kookeiland plannen te vergelijken zul je eerst moeten nemen hoeveel ruimte je hebt te houden. Een eiland kan deel uitmaken van elke keuken ontwerp, het toevoegen van een grotere flexibiliteit in de kamer. Kijk naar individuele plannen, ze te vergelijken voor de functie als looks. De functies die u wilt misschien niet de functies die u kunt nemen in vele kookeiland ontwerpen.

Vergelijk plannen die u toelaten om zo veel functies op te nemen als uw toegewezen ruimte zal toestaan. Sommige plannen zal een functie te elimineren als gevolg van ruimte, terwijl anderen kan in hetzelfde formaat eiland. Maak uw vergelijkingen te beginnen met de functie die u het meest wilt. Bijvoorbeeld, als een slager blok snijvlak is een belangrijk kenmerk, op zoek naar de plannen die een slager top behoren. Controleren om te zien welk plan de meest geavanceerde oppervlak per ontwerp biedt, als het snijden is een van uw primaire behoeften.

Toegegeven, looks zijn belangrijk. Maar zorg ervoor dat je hout op hout, staal op staal, etc. vergelijken Als je eenmaal hebt uitgezocht een aantal plannen op basis van gebruik, moet de blik nog een persoonlijke keuze op basis van smaak en degene die de keuken decor complimenten zijn;. Soms kan uw keuken zijn te klein voor een permanente eiland. Probeer het selecteren van een plan voor de bouw van een kookeiland kar.