omzetten van een kettingaandrijving naar een schroef rijden garagedeuropener

Stap 1 – Zet de Schroefgeleiders Garage Door Opener

Stap 2 – Make Some Metingen

Stap 3 – Verwijder het oude systeem

Stap 4 – Installeer de nieuwe deur Opening System

Stap 5 – Installeer de Opener Itself

Stap 6 – Testen

De schroef aandrijving garagedeuropener werkt door het opheffen van uw garagedeur via een directe aandrijving, dat is een speciaal soort schroefdraad stalen staaf. Dit type van het hefmechanisme is veel eenvoudiger en heeft minder bewegende delen dan andere garagedeur openers, net als de kettingaandrijving opener, en daarom is het een veel rustiger, meer betrouwbare optie die de neiging heeft om minder onderhoud en reparatie nodig hebben. Als u momenteel met behulp van een luidruchtige kettingaandrijving garage opener die vaak vast komt te zitten en zijn op zoek naar een verandering, lees dan dit artikel over hoe om te zetten naar het eenvoudiger en stillere schroef rijden garagedeur openingssysteem.

Koop een schroef rijden garagedeuropener montage (Genie is een populaire en gemakkelijk beschikbaar merk). Je zult waarschijnlijk een schroevendraaier en misschien een aantal bouten en moeren (inbegrepen in de assemblage) nodig hebben om dit te doen. Volg de instructies van de fabrikant zorgvuldig.

Ontdek het verschil in lengte tussen uw bestaande ketting aangedreven garagedeuropener en uw nieuwe systeem. Meet uw schroef aandrijving opener systeem met uw meetlint. Ga dan op uw ladder en uw bestaande systeem te meten uit de-rail montagebeugel, om de kracht hoofd mount. Gebruik potlood om het verschil in lengte aan het plafond markeren.

Nog steeds op uw ladder (wilt u misschien een extra paar handen die de ladder stabiel, in het belang van de veiligheid te hebben!), Neem uw ratel en verwijder de bouten uit de bestaande rail montagebeugel. Begin met de bovenste bout, ga dan naar de onderste bout (vergeet niet om de moer laten zitten). Verwijder de bestaande deuropener de deur arm, stekker uit het stopcontact en verwijder de sensor draden. na het loskoppelen montagebeugels de kracht het hoofd van voorzichtig til het niet op zijn plaats, daal de ladder en zet het op de grond (weer, kunt u wat extra handen nodig hier). Verwijder de rail montagebeugel en plaats deze op de grond ook.

Als de schroef schijf garagedeuropener is een ander formaat van de oude opener, dan moet u de plaatsing van de motorkop te passen monteren terrein naast. Doe dit volgens de met potlood geschreven tekst die u hebt gemaakt in stap 2. Installeer de nieuwe-rail montagebeugel die bij uw nieuwe opening systeem kwam. De benodigde hardware had moeten worden opgenomen in het pakket. Nogmaals, installeer dit deel op basis van de metingen die u eerder gemaakt.

De laatste stap van het installatieproces is de deuropener montage op de rail montagebeugel installeren met bouten, te beginnen met de onderste bout en vervolgens de bovenste bout. Sluit de opener aan de macht hoofd en sluit de sensor draden. Sluit de deur arm naar de nieuwe opener. Ten slotte sluit de opener in.

Nu, test je nieuwe garagedeuropener om te controleren of het werkt voordat u uw gereedschap opbergen!