omzetten van een groot raam in een deuropening met tweevoudig tuindeuren

Benodigd gereedschap

Beoordeling en Metingen

sloopwerkzaamheden

Re-framing de Opening

Het installeren van de Bi-voudige Franse deuren

Misschien heb je een mooie serre die meer toegang nodig is, dus je besluit om een ​​paar van bi-voudige openslaande deuren te installeren. Het is vaak het geval dat een groot raam de enige plek om uw bi-voudige openslaande deuren te installeren zijn. Zo wordt een minimale hoeveelheid muurzagen moeten worden gedaan. Dit is het idee installatie methode, omdat het raam al een header in de plaats en natuurlijk een grote uitsparing al bestaat.

Benodigde materialen

Je moet kijken naar uw huidige venster en erachter te komen hoeveel van het venster uitsparing die u kunt gebruiken voor uw nieuwe bi-voudige openslaande deuren. U wilt de hoogte en breedte te meten. Ook het meten van de locatie van het venster op de muur ten opzichte van waar u uw deur te plaatsen.

U moet dan de trim rond het raam en een aantal van de gipsplaten erboven te verwijderen, zodat u kunt controleren de header staat en plaatsing. Bepalen of de kop moet worden verplaatst of vervangen.

Zodra u de situatie met uw raam hebben geëvalueerd, dan kunt u beginnen met sloopwerkzaamheden. U moet het venster van de opening met behulp van de Sawzall en het snijden van het frame uitgevoerd of met behulp van een schroef-gun alle perimeter schroeven te verwijderen. Het raam dient vervolgens te worden getrokken door een of twee personen, afhankelijk van de grootte.

U moet eerst uitzoeken of de muur je werken aan wordt beschouwd als een “dragende” wall, wat betekent dat het kan over het algemeen niet worden gewijzigd, tenzij je vloer aansluitingen als ondersteunt. Raadpleeg een inspecteur of aannemer om meer te weten te komen.

Als je moet opnieuw het frame van de opening, moet u een hamer of moker gebruiken en te verwijderen van de studs die in de weg. Zodra alle noodzakelijke studs zijn verwijderd, dan kunt u nodig hebt om te werken aan de kop. Is het op de juiste locatie? Is zij moeten worden vervangen? Misschien moet re-sized? Dit zijn belangrijke elementen om naar te kijken om te controleren of de header is precies goed voor uw nieuwe bi-voudige Franse deur.

Nu is het tijd om de opening van het frame om uw bi-voudige openslaande deuren te accepteren. Gebruik uw tafel zag of vaardigheid zagen om eventuele bezuinigingen te maken. Zorg ervoor dat u uw Shop Vac aangesloten op de hoeveelheid stof te beperken en draag uw oog, oor, hand en de bescherming van de mond.

Deuren vereisen dubbel king noppen, waardoor twee reeksen noppen aan weerszijden van de deur. Uw afwerking meting met gipsplaten in de plaats moet overeenkomen met de standaard grootte van de bi-voudige Franse deuren die algemeen beschikbaar zijn. Standaard maten zijn 60×80, 72×80 of 96×80.

Zodra de framing en gipsplaten voltooid is, dan is het tijd om je bi-voudige openslaande deuren te installeren. U moet twee sets die uw voltooide opening hoogte x breedte gelijk aan te schaffen. Stel bijvoorbeeld dat u een afgewerkt opening afmeting van 72×80, koop dan twee sets van deuren die 36×80 zijn en installeer ze naast elkaar volgens de instructies.

Dat is het. Het omzetten van een bestaand raam in een deur opening met bi-voudige openslaande deuren is iets dat de voorbereiding en de tijd zal nemen om te doen, maar het eindresultaat zal fantastisch zijn.