nadelen van het blad linoleum vloeren

schoonmaak

Waterschade

Installatie

Vervanging

Vel linoleum vloer is een veel voorkomende vaste waarde in vele huizen. Hoewel linoleum heeft vele voordelen, het heeft vele nadelen ook.

Linoleum vloer is gemaakt van een natuurlijk materiaal lijnolie. Om de vloer aan de antibacteriƫle eigenschappen behoudt, kan niet worden gereinigd met de meeste chemicaliƫn.

waterbestendigheid is een pluspunt voor linoleum vloeren gebruik in keukens en badkamers. De onderzijde van het linoleum hoog gevoelig voor waterschade. Vaak wordt dit probleem alleen opgenomen nadat aanzienlijke schade is al gedaan en het probleem vergroot.

Het installeren van blad linoleum vloeren vereist een nauwkeurig en kleinbedrijf stuk worden gesneden, aangehouden en behaaglijk ingericht als een stuk. De omvang van deze taak maakt het moeilijk voor de gemiddelde DIYer aan te pakken, wat betekent dat het professionele installatie vereist. De extra kosten zelden berekend in de prijs van wat wel bekend als voordelig vloeren.

Als er iets gebeurt om verkleuren, mar of schade aan de vloer, moet deze worden vervangen als een volledige plaat. Een spot touch-up wordt zelden geadviseerd omdat het kan leiden tot water onder de vloer te krijgen en ondergang van de ondervloer. De kosten van een volledige vervanging vloer kan vaak hoger dan andere soorten vloeren die iets duurder up front.