kakkerlak controle basics uitgelegd

Het beëindigen van Bestaande Kakkerlakken

Het voorkomen van Cockroach Entry

Het voorkomen van Cockroach Infestation

Kakkerlakken zijn uitdagend ongedierte dat resistent tegen veel conventionele methoden voor de bestrijding van kakkerlakken zijn. Chemische sprays en vergif kan tijdelijk verlichting bieden, maar deze veerkrachtige wezens een of andere manier een weg terug in onze huizen te vinden. Bovendien zijn veel van deze conventionele methoden kakkerlak toxisch voor de gezondheid van de leden van het betrokken huishouden. aangeworven hieronder zijn een aantal langdurige kakkerlak controle en preventie tips.

Helaas kun je alleen maar dood alle kakkerlakken in uw huis met de hulp van chemicaliën. Boric poeder wordt sterk aanbevolen voor dit doel. Breng de boorzuur poeder langs hoeken en planken bezocht door het ongedierte. Laat nooit een chemische stof in open zicht, waar het kan worden gebruikt door jonge kinderen of huisdieren. Binnenkort moet je beginnen met het zien van dode kakkerlakken, die u onmiddellijk moet verwijderen. U kunt ook vergiftigd voedsel te gebruiken als aas voor de kakkerlakken. Aas is ook een effectieve werkwijze voor kakkerlak beëindiging.

Kakkerlakken zal elke kleine spleet of gap te gebruiken om toegang tot uw huis te krijgen. U moet zich ertoe verbinden door middel van een inspectie van elk hoekje en hoek van uw huis om ervoor te zorgen dat het wordt dichtgemaakt.

Het beste is om kakkerlak besmetting te voorkomen. Als u kakkerlakken elk toegangspunt om uw huis, of een geschikte omgeving, zullen ze terug zijn. Het voorkomen van kakkerlak besmetting kan heel effectief worden gedaan, en met relatief gemak.