het vergelijken van de beste band opblaasmechanismen

Service Station Air Compressoren

CO 2 Compressoren

12-Volt Compressoren

Zelf Oppompen /-Pressure Monitoring Systems

Handmatig luchtpompen

Het is cruciaal om onze banden goed opgepompt voor de rijveiligheid, brandstofverbruik en voor het milieu te houden. Er zijn verschillende bandenvulapparaten om uit te kiezen bij het vullen van uw banden. Hier zijn de beste band inflators en een vergelijking van de kosten en functies.

Met behulp van de luchtpomp bij uw plaatselijke benzinestation is een levensvatbare keuze, als je in de buurt wonen en niet erg vindt om 50 cent of zo elke keer. Typisch, het vullen van banden bij tankstations zijn high-powered en in staat om uw banden te snel opblazen zal zijn en je op weg in slechts een paar minuten. Als locatie is gunstig, de initiële kosten rompslomp is minimaal en de resultaten gewoonlijk uitstekend. Echter, er zijn vele redenen waarom deze niet optimaal kan zijn. Als je niet wonen in de buurt van een tankstation of wil je liever investeren dan $ 6 tot $ 12 per jaar in uw eigen apparatuur, zijn er andere keuzes.

Een kooldioxide tank zal uw banden heel snel en efficiënt te vullen. Er zijn verschillende modellen op de markt, en ze meestal lopen in de honderden dollars in prijs. Ze behoren tot de duurdere keuzes in het vullen van banden, maar zijn uitstekend wanneer de prestaties is van cruciaal belang. Omdat de regulator kan bevriezen wanneer het opblazen met CO 2, deze functie is belangrijk bij het maken van een keuze. Ook van plan om het gas tanks te vervangen wanneer het CO 2 is opgebruikt.

De meest voorkomende en in het algemeen minst dure keuze in het vullen van banden, draagbare 12-volt luchtcompressoren beginnen bij ongeveer $ 20, en de prijzen kan oplopen in de honderden voor de zwaardere modellen. Ze zijn speciaal ontworpen om op acculading van uw auto te lopen via de aansteker. Hoewel populair, minder dure modellen langer kan duren om te gebruiken vanwege de beperkte macht, en sommigen kunnen niet doel de capaciteit te bereiken helemaal als je grote SUV of vrachtwagen banden te vullen.

Als gevolg van het loopvlak Act, zullen alle voertuigen op de weg een bandenspanningcontrolesysteem snel nodig hebben, en veel van de auto-bedrijven zijn de integratie van het vullen van banden in de nieuwe technologie. Terwijl de systemen in ontwikkeling variëren per autofabrikant, ze vereisen allemaal een lucht-source te gebruiken als de band inflator, meestal de remmen of pneumatisch systeem. Veiligheidscontroles in deze systemen zorgt voor voldoende luchtdruk naar de primaire functie en de bandenspanning functie.

Bandenfabrikanten zijn ook de ontwikkeling van deze technologie voor fietsen en motorfietsen. Terwijl de prijzen varieert, zullen de kosten starten in de honderden en variëren in de duizenden dollars om deze systemen als primaire bandenvulapparaten nemen.

Handmatige bandenvulapparaten worden typisch aangeduid als “fietspompen” vanwege de lichtere lucht eisen van de fiets ten opzichte van auto’s. Er zijn echter modellen op de markt die autobanden heel mooi kan vullen en vergelijken met het ondereinde van de stroom compressor spectrum. Een handpomp op de markt heeft als beoordeling tot 160 PSI, terwijl een andere populaire voetpomp heeft als beoordeling tot 100 PSI. Beide kosten in de $ 40 range.