het schoonmaken van een houten schommel

Bekijk de Bugs

Begin met het Water

Een zachte borstel

Warm water en zeep

Begin bij de top

Laat drogen

Na verloop van tijd kan uw houten schommel vuil door middel van regelmatig gebruik of natuurlijke elementen zoals dieren en regen geworden. Reinig regelmatig uw swing te stellen om ervoor te zorgen dat het voor het laatst vele jaren.

Als er niets aan, kan buiten de structuren van een huis voor vele verschillende soorten bugs worden. Sommige daarvan, zoals termieten, kan een ernstig houtstructuur schade aan het punt dat moet worden vervangen.

Andere insecten, zoals wespen en horzels, kunnen bijenkorven in donkere ruimtes, hoeken of onder platforms te maken. Dit is een gevaar voor de kinderen die spelen op het. Periodiek reinigen van uw houten schommel set zal helpen bij de bestrijding van deze bugs.

Om te beginnen, gewoon spuiten uw swing gezeten met een tuinslang. Na lange seizoenen van verwaarlozing, moet u wellicht een hogedrukreiniger te gebruiken om zich te ontdoen van opgehoopt vuil, bladeren en zelfs stilstaand, vuil water gevangen tussen de stukken,. Gedroogd vogelpoep kan ook moeilijk zijn om uit te stappen met slechts een basic tuinhuis , dus druk wassen zal helpen een geweldige deal. Zorg ervoor dat het hout niet te beschadigen als je gebruik maken van een hogedrukreiniger.

Mensen aan te vallen vaak een houten schommel met een staalborstel om zich te ontdoen van vuil. Dit ook daadwerkelijk opgraven van het hout, waardoor splinters of het creƫren van gebieden waar de zon en regen het kan rotten.

Voor het beste resultaat, gebruik dan een borstel met zachte haren. Gebruik zachte zeep en water, en penseel in een cirkelvormige beweging om schimmel, meeldauw of aangekoekt vuil te verwijderen.

U kunt kopen speciale schoonmaakmiddelen en oplosmiddelen om uw houten schommel schoon te maken, maar de meest effectieve oplossing is eenvoudig zeep en warm water. In plaats van een spons, gebruikt een sterke doek of een zachte borstel.

Geniet van het gebied dat u reinigen met zeep en water. Nadat is vastgesteld voor een paar seconden voorzichtig werken deze in een cirkelvormige beweging met de borstel.

Bij het reinigen van uw houten schommel, de tendens is om te beginnen als ooghoogte en gewoon werken rond de structuur totdat je het hebt schoongemaakt. Werken op een systematische manier, echter, zal u helpen om het hele ding schoon te maken zonder het missen van alle gebieden.

Beginnen aan de top en naar beneden werken van links naar rechts. Op deze manier zal het vuil niet naar beneden stromen over gebieden die je al gewassen.

Een goede dag voor het drogen in de zon zal helpen uw houten schommel schoon blijven. Sta niet toe dat kinderen om te spelen op het meteen. Niet alleen konden ze glijden uit het overgebleven water, maar ze konden schoppen modder en vuil die gemakkelijk zal vasthouden aan hout nat.